Print hard cover desktop

Maak uw huisstijl compleet met bedrukte print hardcover desktops. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties en oplossingen.


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Bedrukking vellen: 1 Kleur wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Bent u op zoek naar een verrassend presentje voor relaties of potentiële klanten? Met een print hard cover desktop hebt u een leuke binnenkomer waar uw relaties echt iets aan hebben. Een complete schrijfoplossing, met niet alleen handige notitieblaadjes, maar ook pagemarkers. Bij Leoprinting kunt u deze combi premium ook nog eens voordelig laten bedrukken met het door u gewenste ontwerp!


Aandacht voor uw bedrijf
Bij Leoprinting hebt u een ruime keuze uit leuke premiums. Naast onze print hard cover hebben we veel originele give-aways beschikbaar. Er zit altijd iets bij voor uw bedrijf. Op zoek naar inspiratie voor een ontwerp? Kijk eens bij de voorbeelden die Leoprinting maakte voor andere klanten. En komt u er zelf niet uit, dan staan onze specialisten voor u klaar met professioneel advies. Wij helpen u graag uw bedrijf optimaal uit de verf te laten komen op onze relatiegeschenken!


Vraag vandaag nog een offerte aan!
Wij zijn graag transparant over onze prijzen. Ontdek vandaag nog hoe voordelig een gepersonaliseerde print hard cover desktop kan zijn en vraag een gratis offerte aan. Dat kan bij Leoprinting gewoon online. Vul de gewenste oplage, de gewenste kleuren en eventuele ideeën of opmerkingen in, dan nemen wij uw aanvraag direct in behandeling. Binnen 24 uur hebt u een reactie van ons verkoopteam! En hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Alternatieve producten