Z-note index

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Een z-note index is een handige combinatie van standaard memoblok met toegevoegde kleine z-notes. Zo hebt u een notitieblokje en een set markeerlabeltjes in één! Dankzij de hardcover omslag van deze indexjes hebt u voldoende ruimte om de boodschap van uw bedrijf over te brengen. Wordt het uw logo, een pakkende tekst of een sprekende afbeelding? Leoprinting bedrukt uw z-note index graag voor u met de mooiste prints. 


Andere combi premium producten

Naast onze z-note indexen heeft Leoprinting een ruime keuze in combi premium producten, die uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk of promotieartikel. Wat dacht u van een combi van labels en paperclips, of een combi van verschillende soorten memonotes? Bekijk het volledige overzicht van combi premium producten en vraag direct een gratis offerte aan!


Advies over het ideale ontwerp?

Gaat u voor een z-note index als relatiegeschenk, maar weet u niet zeker hoe u uw bedrijf het beste uit de verf kunt laten komen? Onze specialisten helpen u graag met een passend grafisch ontwerp. In overleg met u ontwikkelen ze designs die perfect aansluiten bij uw branche en bij uw huisstijl. Een keer van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.