Z-note index

Maak uw huisstijl compleet met bedrukte Z-Note index. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties en oplossingen.


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 85 x 135 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een z-note index is een handige combinatie van standaard memoblok met toegevoegde kleine z-notes. Zo hebt u een notitieblokje en een set markeerlabeltjes in één! Dankzij de hardcover omslag van deze indexjes hebt u voldoende ruimte om de boodschap van uw bedrijf over te brengen. Wordt het uw logo, een pakkende tekst of een sprekende afbeelding? Leoprinting bedrukt uw z-note index graag voor u met de mooiste prints. 


Andere combi premium producten

Naast onze z-note indexen heeft Leoprinting een ruime keuze in combi premium producten, die uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk of promotieartikel. Wat dacht u van een combi van labels en paperclips, of een combi van verschillende soorten memonotes? Bekijk het volledige overzicht van combi premium producten en vraag direct een gratis offerte aan!


Advies over het ideale ontwerp?

Gaat u voor een z-note index als relatiegeschenk, maar weet u niet zeker hoe u uw bedrijf het beste uit de verf kunt laten komen? Onze specialisten helpen u graag met een passend grafisch ontwerp. In overleg met u ontwikkelen ze designs die perfect aansluiten bij uw branche en bij uw huisstijl. Een keer van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.