Tissue mailer bedrukken

Maak uw huisstijl compleet met bedrukte Tissue mailer. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties en oplossingen.


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 190 x 115 x 17 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een tissue mailer laten bedrukken doet u natuurlijk bij Leoprinting. Een tissue mailer is een interessante en verrassende manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij klanten, relaties of potentiële klanten: het is een mailing die precies door de brievenbus past. In de mailing bevinden zich handige tissues. Zo biedt u uw relatie een handige tissuebox, en nodigt u ze tegelijkertijd uit voor een reactie! Liever een gewone direct mail laten bedrukken? Ook dat kan bij Leoprinting. 


Een tissue mailer in de stijl van uw bedrijf
De mogelijkheden in het ontwerp van uw eigen tissue mailer zijn eindeloos bij Leoprinting. Bij ons stelt u altijd uw eigen product samen. Kies de gewenste opdrukkleuren voor het binnenwerk, de box en de omslag en deel uw creatieve ideeën met ons. Nagenoeg elk idee is mogelijk, in elke gewenste oplage. Even geen inspiratie? Kijk dan eens bij de voorbeelden van producten die Leoprinting over de jaren voor andere klanten realiseerde. Ideetjes genoeg!


Vraag vandaag nog een offerte aan
Benieuwd wat het bedrukken van een tissue mailer u zou kosten? Bij Leoprinting stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. Uw aanvraag insturen doet u bij ons gemakkelijk online, wanneer het u uitkomt. En wilt u liever eerst een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen voor uw tissue mailer bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Alternatieve producten