Magnetic Notes - Oranje

Het alternatief voor de traditionele zelfklevende memo's doordat het papier geen lijmlaag bevat maar statisch geladen is. Magnetic Notes houden zich vast aan vrijwel ieder denkbaar materiaal.


√ Statisch geladen vellen

√ Gemakkelijk te verplaatsen

√ Geen plakranden

√ Elk soort materiaal

√ Vrolijke kleuren


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!


 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: Small - 70 x 50 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
3.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Magnetic Notes - Oranje

Magnetic Notes zijn het alternatief voor de traditionele zelfklevende memo's doordat het papier geen lijmlaag bevat maar statisch geladen is. Ze zijn het beste voor het maken van notities en herinneringen, het achterlaten van berichten, het visualiseren van taken, mind mapping, werken in teams en vele andere doeleinden. Magnetic Notes houden zich vast aan vrijwel ieder denkbaar materiaal zoals hout, plastic, glas, papier, metaal, steen, kurk, leer en zelfs stof. De ideale ondergrond is glad, droog en niet te stoffig. 


  • 100 statisch geladen vellen per blokje
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Elk soort materiaal
  • Uitwisbare achterzijde
  • Drie verschillende formaten 

Via een bedrukking op de voor- en achterkant en buiten- en binnenkant van de omslag geeft u de blokjes Magnetic Notes promotionele waarde met een trendy uitstraling.  

Glad oppervlak
De voorzijde van Magnetic Notes zijn gekleurd en glad, die verbeterd uw handschrift en maakt het mooier dan ooit tevoren. Nadat u klaar bent met schrijven, kunt u het vel gemakkelijk scheiden van het blokje en is het klaar om op ieder denkbaar materiaal te bevestigen. 

Volledig opgeladen
Op een ideale ondergrond, houden de Magnetic Notes weken tot maandenlang vast, afhankelijk van het formaat van de Notes. Als de lading na enige tijd verloren gaat is het vel gedeeltelijk weer op te laden door het te wrijven tegen kleding.

Uitwisbare achterzijde
De witte achterkant van ieder gekleurd vel is uitwisbaar bij het gebruik van de daarvoor bestemde markers. Gebruik u vinger of een stuk stof om de marketing te wissen. Het schrijven met een balpen is ook mogelijk op de achterzijde, dit is dan echter niet uitwisbaar. 

Milieuvriendelijk
Magnetic Notes zijn daarnaast ook milieuvriendelijker doordat het niet van papier is gemaakt maar van polypropyleenfilm, een materiaal dat 100% recyclebaar is.