Magnetic Notes - Oranje

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Magnetic Notes - Oranje

Magnetic Notes zijn het alternatief voor de traditionele zelfklevende memo's doordat het papier geen lijmlaag bevat maar statisch geladen is. Ze zijn het beste voor het maken van notities en herinneringen, het achterlaten van berichten, het visualiseren van taken, mind mapping, werken in teams en vele andere doeleinden. Magnetic Notes houden zich vast aan vrijwel ieder denkbaar materiaal zoals hout, plastic, glas, papier, metaal, steen, kurk, leer en zelfs stof. De ideale ondergrond is glad, droog en niet te stoffig. 


  • 100 statisch geladen vellen per blokje
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Elk soort materiaal
  • Uitwisbare achterzijde
  • Drie verschillende formaten 

Via een bedrukking op de voor- en achterkant en buiten- en binnenkant van de omslag geeft u de blokjes Magnetic Notes promotionele waarde met een trendy uitstraling.  

Glad oppervlak
De voorzijde van Magnetic Notes zijn gekleurd en glad, die verbeterd uw handschrift en maakt het mooier dan ooit tevoren. Nadat u klaar bent met schrijven, kunt u het vel gemakkelijk scheiden van het blokje en is het klaar om op ieder denkbaar materiaal te bevestigen. 

Volledig opgeladen
Op een ideale ondergrond, houden de Magnetic Notes weken tot maandenlang vast, afhankelijk van het formaat van de Notes. Als de lading na enige tijd verloren gaat is het vel gedeeltelijk weer op te laden door het te wrijven tegen kleding.

Uitwisbare achterzijde
De witte achterkant van ieder gekleurd vel is uitwisbaar bij het gebruik van de daarvoor bestemde markers. Gebruik u vinger of een stuk stof om de marketing te wissen. Het schrijven met een balpen is ook mogelijk op de achterzijde, dit is dan echter niet uitwisbaar. 

Milieuvriendelijk
Magnetic Notes zijn daarnaast ook milieuvriendelijker doordat het niet van papier is gemaakt maar van polypropyleenfilm, een materiaal dat 100% recyclebaar is.


Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.