Post-it® Super Sticky Notes bedrukken

Maak uw huisstijl compleet met bedrukte Post-it® Super Sticky Notes. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creeren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties en oplossingen.


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 51 x 74.5 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Post-it® Super Sticky Notes
Post-it® Super Sticky Notes blijven bijna overal op plakken. Zelfs op ruwe ondergrond en verticale objecten, want de super lijmlaag maakt Super Sticky! Op Post-it® Super Sticky Notes gaat uw boodschap nooit verloren.
Wat dacht u van uw eigen gepersonaliseerde Post-it® Super Sticky notes? Leoprinting kan ze bedrukken zoals u het voor ogen hebt. Met uw logo, geheel in uw huisstijl en met uw persoonlijke contact gegevens.
Deze bekende zelfklevende notitiepapiertjes vallen hoe dan ook op. Post-it® Super Sticky Notes blijven nog langer opvallen, omdat ze simpelweg langer blijven plakken. Op de ondergrond, maar ook bij de ontvanger van uw boodschap.

Meer dan Post-it® Super StickyNotes
Bij ‘The King of Notes’ bent u niet alleen aan het juiste adres voor Post-it® notes, notitieblokken of memoblokken. Maar we denken ook graag met u mee over de tevoeren strategie wat betreft uw communicatiedragers. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om u uw merk zichtbaar te maken op de manier die pastbij uw organisatie.

Wilt u meer informatie over Post-it® Super Sticky Notes? Vraag dan een offerte aan of neem contact op voormeer informatie.

Let op! Om de sterke kleefkracht te behouden is het niet mogelijk om deze post-its® volvlak met 100% dekking te bedrukken.