Specials

Maak uw huisstijl compleet met bedrukte Memomind specials. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties en oplossingen.


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Type: Special 1 wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
125* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
250 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Zelfklevende specials
Op zoek naar een leuke give-away? Bij Leoprinting vindt u vele opties om unieke zelfklevende memominds te laten bedrukken. Door te kiezen voor een speciaal product valt uw communicatie-uiting extra op. Hierdoor haalt u nóg betere resultaten met uw campagne!

Memominds zijn geliefde relatiegeschenken: vooral de zelfklevende variant is erg populair binnen bedrijven en op kantoren. Snel even een notitie maken of een herinnering schrijven gebeurt het vaakst op een memomind. Grijp deze kans dus om de boodschap van uw bedrijf te communiceren!

Leoprinting heeft naast zelfklevende memominds een grote keuze in memoblokken, Post-its® en memoboxen voor u, die we voordelig voor u bedrukken met ieder gewenst ontwerp.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd geworden hoe een zelfklevende memomind met uw bedrijfslogo eruit zou komen te zien? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Op verzoek maken wij graag een proefdruk voor u. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies: met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van give-aways weten we precies hoe uw bedrijf het beste uit de verf komt op promotiemateriaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!