Zelfklevende Memomind

Meer informatie

Wilt u Memoblokken met uw logo of boodschap? Laat dan zelfklevende memo's bedrukken door Leoprinting. U hebt keuze uit een groot aantal formaten, vormen en kleuren, daarnaast is het mogelijk de memoblokken in een hard- of softcover omslag te plaatsen, zo creëert u extra communicatieruimte voor bijvoorbeeld uw adresgegevens. Kortom, bedrukte post it memoblokken zijn een uitstekende manier om uw product of merk onder de aandacht te brengen!
Bij Leoprinting kunt u terecht om de populaire post it te bedrukken. De beroemde plakbriefjes zijn ideaal voor notities tijdens brainstormsessies, scrum acties of telefoongesprekken. Naast de standaard te bedrukken post it, kunt u bij ons terecht voor een groot aantal post it in eigen vorm of logo. Indien gewenst voorzien wij deze ook van uw bedrukking. Wij hanteren hiervoor geen instelkosten en leveren de post it gratis op het door uw aangegeven adres.
Leoprinting doet meer dan alleen het bedrukken van communicatiedragers. Samen met u stellen we een strategie op om uw producten, diensten of boodschap efficiënter in de markt te communiceren. In de huidige economie is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Leoprinting helpt u daarbij. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief