Auto zonneschermen

Perfecte outdoor reclame


  • Gemaakt van luchtkussens
  • Waterproof
  • 100% recyclebaar
  • Volledig te bedrukken

Uw promotie of bedrijfslogo tijdens de zomerdagen overal terug zien? De auto zonneschermen, ook wel sunshades genoemd, zijn innovatieve "buitenreclame" met een groot communicatievlak en de mogelijkheid om complexe en full colour beelden te gebruiken. Het gebruiksgemak en de duurzaamheid maken het een perfect relatiegeschenk en een zeer effectieve vorm van communicatie. 


Met de autozonwering vermindert de binnentemperatuur van uw auto met 40ºC in vergelijking met een auto zonder zonnescherm. Dit gebeurt vanwege de kwaliteit van zonwering, die is gemaakt van PET-aluminium gelamineerd met luchtkussens aan de binnenkant. Deze functies zorgen voor thermische isolatie van uw auto.    


Gepersonaliseerde auto zonneschermen  

Alle zonnescherm en sunshade modellen kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of reclameboodschap tot 3 kleuren of all-over fotografische print.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in het bedrukken van zonneschermen? Bespreek uw wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!