Alle Bureau onderleggers bedrukken

Een snelle aantekening, een belangrijke to-do of een spontaan idee: met bureau onderleggers bedrukken valt jouw naam elke dag opnieuw op. Voor een opgeruimd kantoor en een beschermd bureaublad.

Bureau onderlegger bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Tekio eco bureauonderlegger
  • Vanaf 25 stuks
Tekio Hybrid bureauonderlegger
  • Vanaf 25 stuks

Bureau onderleggers bestellen

Passie voor creatie
Leoprinting heeft passie voor creatie. Van idee tot ontwerp maken wij werk van passende promotie. Samen bouwen we aan jouw merk, product en boodschap en versterken we relaties. Maak kennis met onze promotiespecialisten en unieke kijk op creëren en opvallen.
Laat je inspireren
Bij Leoprinting vind je een ongeëvenaard aanbod aan inspirerende relatiegeschenken. Ontdek de veelzijdige en handige artikelen voor op kantoor of pak uit met handige gadgets en laat jouw merk echt opvallen. Op de zaak én onderweg, met Leoprinting wordt jouw boodschap gezien en gewaardeerd. Ontdek hoe wij jouw relatiegeschenken persoonlijk én onvergetelijk maken.
Druk met kwaliteit
Leoprinting biedt diverse opties en afwerkingsmogelijkheden voor bureau onderleggers bedrukken. Ideaal dus als je voor bedrukte bureau onderleggers exact de kleuren van jouw bedrijfslogo of huisstijl wilt gebruiken. Onze druktechnieken zijn modern, innovatief en garanderen de beste kwaliteit. Natuurlijk kun je bij Leoprinting ook jouw bureauleggers personaliseren of zelf een bureau onderlegger ontwerpen.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een praktisch relatiegeschenk waar jouw klanten dagelijks gebruik van maken? Met bureau onderleggers bedrukken zorg je ervoor dat niemand een belangrijk boodschap – én de naam van jouw bedrijf – vergeet. Draag bij aan een opgeruimde werkplek en neem afscheid van rondslingerende notitieblaadjes en laat jouw bedrijf opvallen met bedrukte bureau onderleggers. Laat dit praktische product bedrukken met jouw logo, zakelijke boodschap of contactgegevens. Vanaf € 1,14 (vanaf 125 stuks) weten jouw klanten je altijd te vinden.
Bij Leoprinting heb je altijd iets te kiezen. Ook bureau onderleggers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs. Kies voor bedrukte bureau onderleggers met een kalender, voorzien van jouw bedrijfslogo, bedrijfsgegevens en reclame-uiting, of voordelige bureauleggers van milieuvriendelijk papier voor een duurzame boodschap. Bureau onderleggers bedrukken doe je volledig op maat. Kies zelf het formaat, het aantal vellen en de bedrukking van de onderlegger en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw unieke ontwerp. 
We werken steeds meer digitaal en proberen het gebruik van papier op kantoor zoveel mogelijk te beperken. Toch vind je ook in de meest moderne kantoren nog altijd bureau onderleggers. En dat is niet zonder reden. Een bureau onderlegger is namelijk heel handig voor het snel opschrijven van een telefoonnummer of het maken van notities terwijl je aan de lijn hangt. Tegelijkertijd beschermt de onderlegger het bureau tegen krassen en inktvlekken. Wil jij dat klanten en relaties jouw bedrijf niet vergeten? Met bureau onderleggers bedrukken liggen jouw gegevens altijd op de juiste plek.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief