Ringband gebonden notitieblokken specials

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een Wire-O gebonden notitieblok is altijd een leuk cadeau om weg te geven. Of om te krijgen! Onze Wire-O gebonden notitieblok specials bieden altijd een bijzondere variatie op de standaard Wire-O notitieblokken. Wat dacht u van een op maat gemaakte omslag, of toegevoegde memonotes? Welke special u ook kiest, u profiteert altijd van de voordelen van de handige Wire-O ringband. Met de Wire-O gebonden notitieblok specials komt u altijd verrassend voor de dag. Wat een leuke manier om relaties aan uw bedrijf te herinneren!

Gratis advies over grafische vormgeving
Kiest u voor de Wire-O gebonden notitieblok specials van Leoprinting, dan kiest u automatisch voor onze complete dienstverlening. Daarbij is advies over de grafische vormgeving van uw notitieblokken gratis inbegrepen. Samen met u kijken we naar de beste manieren om uw bedrijf in uw relatiegeschenken naar voren te laten komen. Hebt u hier zelf ideeën over, of laat u het liever aan onze specialisten over? Het is allemaal mogelijk bij Leoprinting.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Hebt u interesse in onze Wire-O gebonden notitieblok specials? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een aanvraag invullen kan gemakkelijk online en is binnen enkele minuutjes gepiept. U hebt altijd binnen 24 uur een reactie: ons verkoopteam informeert u graag over de mogelijkheden. Liever een persoonlijk gesprek? Bel ons dan gerust op 072-7112998. Onze specialisten overleggen graag met u om samen tot het beste resultaat te komen!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief