Samoa 100% Gerecyclede Notitieboeken

 Product samenstellen
Vanaf 9,95
1.
Kleur wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

De Samoa cover van gerecycled papier gaat verder dan veel ander gerecycled papier en is gemaakt van 100% gerecyclede papiervezels.


60% van dit totaal is afkomstig van de productie van kartonnen koffiebekers en de overige 40% is afkomstig van Europees kantoor- en schrijfafval. Afval dat voorheen werd gestort, krijgt nu een nieuw leven.


De Samoa cover is een sterke, duurzame papieren cover en kan worden gedecoreerd met digitale print, blinddruk en foliedruk merktechnieken, waarbij de fijnste details zichtbaar zijn. 


 • 6 verschillende kleuren
 • Formaat medium gelijnd (130 x 210 mm)
 • 100% gerecycleerd wit 80gsm papier
 • 100% gerecycled en FSC®-gecertificeerde kartonnen omslag
 • 60 pagina's in grijs gelijnd formaat

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief