Bavarian Botanist

Bewust, verrassend, geheel in lijn met het nieuwe merk en product en een échte aandachtstrekker. “Een belangrijk doel voor ons bedrijf is bewustzijn creëren”, zegt David Hess, Managing Director van Bavarian Botanist.

Brand Awareness
Bavarian Botanist

Een missie in woord en gebaar

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. En daarin is duurzaamheid een onmisbare communicatiedrager. Neem bijvoorbeeld de visitekaartjes van eco-groeipapier die wij ontwikkelden voor Bavarian Botanist, een Duitse producent van biologische voeding en dranken. Dankzij deze milieuvriendelijke kaartjes met muntzaden maakt Bavarian Botanist de ecologische missie en visie in woord en gebaar waar.


Het creëren van (milieu)bewustzijn

Ecologisch verantwoord ondernemen en vermaken. Met deze visie groeide het Duitse Bavarian Botanist uit tot een succesvolle producent van biologische drink- en voedingswaren. Om de missie van Bavarian Botanist – het creëren van (milieu)bewustzijn – en de lancering van een nieuw merk aan te laten sluiten bij de betrokken groene boodschap, zocht het bedrijf naar een manier om contactgegevens op een duurzame manier te kunnen delen.


Ecologisch verantwoord ondernemen

Leoprinting raadde Bavarian Botanist visitekaartjes van groeipapier aan en specifiek businesscards van volledig eco-groeipapier met muntzaden. Bewust, verrassend, geheel in lijn met het nieuwe merk en product en een échte aandachtstrekker. “Een belangrijk doel voor ons bedrijf is bewustzijn creëren”, zegt David Hess, Managing Director van Bavarian Botanist. “De visitekaartjes zijn een duurzame manier van promotie, die ook nog eens bijdraagt aan ecologisch verantwoord ondernemen.”


Ook werk maken van betrokken promotie?

Ben je op zoek naar een passend visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je bestaande relaties en bezoekers verrassen met een duurzaam relatiegeschenk en een oprechte boodschap? Daag ons uit! Wij zetten jouw promotiewens om in een passend product of een volledig creatief concept. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief