Beaphar 75 jaar

Jouw huisdier is jouw alles. En dat begrijpt Beaphar als geen ander. In meer dan 86 landen vertrouwen baasjes op de zorg en producten van het familiebedrijf. De speciale band tussen mens en dier, maar vooral tussen mens en Beaphar wordt door de producent pakkend beschreven en bewonderd in een speciaal jubileumboek rondom het 75-jarig bestaan

Corporate Identity
Beaphar 75 jaar

Iedereen spreekt de taal van dieren

Beaphar Nederland BV is fabrikant van geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voeding voor huisdieren. Het bedrijf geldt als een autoriteit op het gebied van dierverzorging. Al meer dan 75 jaar helpt Beaphar baasjes bij het gezond en gelukkig houden van hun huisdier. En net als huisdieren een gewaardeerd lid van elk huishouden zijn, waardeert Beaphar haar relaties en klanten. Dit sprak het bedrijf in woord en beeld uit met een uniek jubileumboek dat verspreid werd in alle landen waar Beaphar actief is. 


‘Kwalitatief fantastisch eindproduct’

Het jubileumboek van Beaphar werd ontwikkeld in samenwerking met Leoprinting-partner Books Unlimited. “Samen kwamen we op het idee om onze mensen centraal te zetten. De tijdslijn toont de bedrijfsontwikkeling. Het is een prachtig hardcover boek met de uitstraling die we voor ogen hadden, maar waarvan we niet hadden kunnen dromen. Books Unlimited heeft veel ervaring. Ze dachten mee, bewaakten de deadline en stuurden bij. Met oog voor een kwalitatief, fantastisch eindproduct.”


Jouw verhaal, prachtig en krachtig verteld

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal. En dat verhaal verdient het om verteld te worden. Door het ontwikkelen van een uniek jubileumboek of een andere speciale uitgave, krijg je de kans om jouw vakkennis, ervaringen, overtuigingen, projecten en producten te delen met een groot of juist geselecteerd publiek. Breng jouw zakelijke verhaal krachtig en prachtig in woord en beeld met Leoprinting en Books Unlimited. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden rond het ontwikkelen en bedrukken van boeken direct contact met ons op.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief