Berlin International Film Festival

Na het bezoek aan het festival kan de ontvanger van het groeipapier thuis de bloemetjes letterlijk buiten (of binnen) zetten.

Brand Awareness
Berlin International Film Festival

Opvallende promotie

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. Want opvallen is een combinatie van het presenteren van de juiste boodschap, op de juiste plek. Daarom greep European Film Market, die het International Film Festival in Berlijn organiseert, het filmfestival in Cannes aan om het evenement in de Duitse hoofdstad op de kaart te zetten.


Berlin International Film Festival

Het filmfestival in Berlijn brengt de grootste internationale sterren van het doek jaarlijks samen in de Duitse cultuurstad. Daar wordt de rode loper uitgerold voor getalenteerde en gearriveerde filmmakers en acteurs op hun reis naar de internationale filmtop. De Berlijnse cineasten kozen voor een opvallende manier van het promoten van het filmfestival: met behulp van kleurig groeipapier, op het filmfestival in Cannes.


Groeipapier als hoofdrolspeler van de campagne

Na het bezoek aan het festival kan de ontvanger van het groeipapier thuis de bloemetjes letterlijk buiten (of binnen) zetten. Ook draagt dit duurzame en biologisch afbreekbare product bij aan een beter ecosysteem. Plant het groeipapier in een pot, geef de zaadjes een beetje water en liefde en wordt de ‘best supporting act’ van de natuur.


Ook werk maken van betrokken promotie?

Wil jij werk maken van betrokken promotie? Ben je op zoek naar een passend visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je bestaande relaties en bezoekers verrassen met een duurzaam relatiegeschenk en een oprechte boodschap? Daag ons uit! Wij zetten jouw promotiewens om in een passend product of een volledig creatief concept. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief