Bertels BV

Een passend, trendy en vooral handig relatiegeschenk dat leveranciers een praktische oplossing biedt voor onderweg.

Company Loyalty
Bertels BV

Relaties laten groeien

Iedereen wordt blij van een cadeautje, een leuke attentie of een handige gadget. Helemaal als je jouw relaties verrast met een persoonlijke blijk van waardering. Zomaar, omdat je zichtbaar wilt maken hoe belangrijk een relatie voor jou is. Hoe persoonlijker een geschenk, hoe krachtiger jouw boodschap overkomt. Bertels BV, een toonaangevende internationale producent en leverancier van meststoffen, begrijpt als geen ander hoe je met de juiste middelen een relatie laat groeien.


Bertels BV

Al meer dan 25 jaar helpt Bertels BV bedrijven en ondernemers in ruim 50 landen aan een uitstekende voedingsbodem – om te ondernemen en te kweken. De meststoffen, substraten en additieven van de kweekspecialist oogsten wereldwijd lof. Om het uitgebreide netwerk van leveranciers te laten zien dat het gras bij Bertels écht groener is, heeft Leoprinting samen met het bedrijf vormgegeven aan een passend en vooral praktisch relatiegeschenk.


Praktische oplossing voor onderweg

De partners uit het netwerk van leveranciers kregen allen een unieke laptoprugtas cadeau. De trendy canvas rugtas biedt leveranciers een praktische oplossing voor onderweg. De laptop kan veilig worden opgeborgen in de stijlvolle tas, zodat de partners hun handen vrij hebben om deze uit de mouwen en in de grond te steken.


Ook op zoek naar een persoonlijke blijk van waardering?

Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief