Brack Kaffee

(H)eerlijke koffie: een eenvoudige, overtuigende oplossing voor een sterk merk met een milieubewust statement.

Corporate Identity
Brack Kaffee

Duurzaamheid als core business

Brack Kaffee is een koffiespecialist die zich sinds 2002 op het produceren en leveren van ‘groene’, verantwoorde koffie richt. Zij leggen in trainingen en proeverijen haarfijn uit hoe je het allerlekkerste bakkie maakt.


Biologisch afbreekbare koffiebekers

Voor een koffieproeverij vroeg één van de klanten Brack Kaffee om koffiebekers te leveren, die net zo duurzaam en bewust zijn als de koffie van de kenner zelf. En dat hoef je de liefhebbers van Leoprinting geen twee keer te vragen. Wij vonden een passende oplossing: Bio-cups. Herbruikbare koffiebekers van sterk karton van de hoogste kwaliteit, die full-color bedrukt kunnen worden en leverbaar zijn in verschillende maten. De bekers zijn 100% biologisch afbreekbaar en kunnen zonder zorgen weggegooid worden.


(H)eerlijke koffie

De oplossing viel in de smaak bij de klant, die direct de kleine cups bestelde voor een espresso-proeverij en een groter formaat voor maken van (h)eerlijke latte macchiato’s. Door snel te handelen en goed naar de wensen van de klant te luisteren, maakte Leoprinting van een eenvoudig product een overtuigende oplossing voor een sterk merk en milieubewust statement. Zo is niet alleen de koffie ‘groen’, maar wordt deze ook verantwoord gedronken. 


Ook jouw merkidentiteit duurzaam versterken?

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw corporate identity – tot in detail? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief