Buro Flamingo

Door relaties een aandenken aan te bieden wil Buro Flamingo van klanten ambassadeurs maken. “Dit relatiegeschenk is een verlengstuk van onze service en uitstraling.”

Brand Awareness
Buro Flamingo

Bedankje voor bestaande klanten

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. Zo kregen wij van Buro Flamingo de vraag een relatiegeschenk te ontwikkelen om bestaande klanten te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen. Wij gaven vorm aan een uniek, luxe bedrukt notitieboek. Een welgemeend en tastbaar aandenken aan een succesvol afgerond project en een praktisch visitekaartje voor het bedrijf.


Digitalisering ontmoet offline schrijven

“Na het afronden van een opdracht ontvangen onze klanten dit klassieke hardcover notitieboek als dank voor het vertrouwen en de succesvolle samenwerking”, vertelt Sabine Verbeek van Buro Flamingo. Buro Flamingo vertelt het verhaal achter de data en vertaalt eentjes en nulletjes naar bruikbare inzichten en pakkende visualisaties. En hoewel data-storytelling digitaal schrijven is, gaat er niets boven een vertrouwd notitieboek om ook offline het juiste verhaal te pennen.


Van relatie tot ambassadeur

Door relaties een aandenken aan te bieden wil Buro Flamingo van klanten ambassadeurs maken. “Dit relatiegeschenk is een verlengstuk van onze service en uitstraling.” Leoprinting heeft bij het ontwikkelen van dit unieke product advies verleend rond notitieboeken die binnen het budget en de afwerkingsmogelijkheden liggen. In overleg met de klant is het design aangepast, zodat de communicatie goed zichtbaar is.


Hoe verras jij relaties?

Ben je op zoek naar een passend visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je bestaande relaties en bezoekers verrassen met een duurzaam relatiegeschenk en een oprechte boodschap? Daag ons uit! Wij zetten jouw promotiewens om in een passend product of een volledig creatief concept. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief