Buro Flamingo

Door relaties een aandenken aan te bieden wil Buro Flamingo van klanten ambassadeurs maken. “Dit relatiegeschenk is een verlengstuk van onze service en uitstraling.”

Brand Awareness
Buro Flamingo

Bedankje voor bestaande klanten

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. Zo kregen wij van Buro Flamingo de vraag een relatiegeschenk te ontwikkelen om bestaande klanten te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen. Wij gaven vorm aan een uniek, luxe bedrukt notitieboek. Een welgemeend en tastbaar aandenken aan een succesvol afgerond project en een praktisch visitekaartje voor het bedrijf.


Digitalisering ontmoet offline schrijven

“Na het afronden van een opdracht ontvangen onze klanten dit klassieke hardcover notitieboek als dank voor het vertrouwen en de succesvolle samenwerking”, vertelt Sabine Verbeek van Buro Flamingo. Buro Flamingo vertelt het verhaal achter de data en vertaalt eentjes en nulletjes naar bruikbare inzichten en pakkende visualisaties. En hoewel data-storytelling digitaal schrijven is, gaat er niets boven een vertrouwd notitieboek om ook offline het juiste verhaal te pennen.


Van relatie tot ambassadeur

Door relaties een aandenken aan te bieden wil Buro Flamingo van klanten ambassadeurs maken. “Dit relatiegeschenk is een verlengstuk van onze service en uitstraling.” Leoprinting heeft bij het ontwikkelen van dit unieke product advies verleend rond notitieboeken die binnen het budget en de afwerkingsmogelijkheden liggen. In overleg met de klant is het design aangepast, zodat de communicatie goed zichtbaar is.


Hoe verras jij relaties?

Ben je op zoek naar een passend visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je bestaande relaties en bezoekers verrassen met een duurzaam relatiegeschenk en een oprechte boodschap? Daag ons uit! Wij zetten jouw promotiewens om in een passend product of een volledig creatief concept. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief