Clavis Uitgeverij

“Helemaal in lijn met onze producten, hebben we op advies van Leoprinting gekozen voor een boekenlegger van groeipapier.” zegt Laura van Clavis Uitgeverij.

Customer Loyalty
Clavis Uitgeverij

Een toepasselijk relatiegeschenk voor boekhandels

Iedereen wordt blij van een cadeautje, een leuke attentie of een handige gadget. Helemaal als je jouw klanten verrast met een persoonlijke blijk van waardering. Zomaar, omdat je zichtbaar wilt maken hoe belangrijk een relatie voor jou is. Hoe persoonlijker een geschenk, hoe krachtiger jouw boodschap overkomt. Clavis Uitgeverij klopte in de zoektocht naar een attentie voor relaties aan bij Leoprinting en vond een toepasselijk relatiegeschenk voor de boekhandels waar de uitgeverij mee samenwerkt.


Van advies tot succes

“We wilden de boekhandels bedanken voor het afnemen van onze boeken”, zegt Laura van Clavis Uitgeverij. “Helemaal in lijn met onze producten, hebben we op advies van Leoprinting gekozen voor een boekenlegger van groeipapier.” Het subtiele en vooral toepasselijke bedankje werd voorzien van een full-colour personalisatie. “Wat fijn is, is dat Leoprinting de mogelijkheid biedt dit aflopend te bedrukken. Op deze manier komt onze communicatie nog beter tot uiting!”


Ook een blijk van waardering geven?

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief