Clavis Uitgeverij

“Helemaal in lijn met onze producten, hebben we op advies van Leoprinting gekozen voor een boekenlegger van groeipapier.” zegt Laura van Clavis Uitgeverij.

Customer Loyalty
Clavis Uitgeverij

Een toepasselijk relatiegeschenk voor boekhandels

Iedereen wordt blij van een cadeautje, een leuke attentie of een handige gadget. Helemaal als je jouw klanten verrast met een persoonlijke blijk van waardering. Zomaar, omdat je zichtbaar wilt maken hoe belangrijk een relatie voor jou is. Hoe persoonlijker een geschenk, hoe krachtiger jouw boodschap overkomt. Clavis Uitgeverij klopte in de zoektocht naar een attentie voor relaties aan bij Leoprinting en vond een toepasselijk relatiegeschenk voor de boekhandels waar de uitgeverij mee samenwerkt.


Van advies tot succes

“We wilden de boekhandels bedanken voor het afnemen van onze boeken”, zegt Laura van Clavis Uitgeverij. “Helemaal in lijn met onze producten, hebben we op advies van Leoprinting gekozen voor een boekenlegger van groeipapier.” Het subtiele en vooral toepasselijke bedankje werd voorzien van een full-colour personalisatie. “Wat fijn is, is dat Leoprinting de mogelijkheid biedt dit aflopend te bedrukken. Op deze manier komt onze communicatie nog beter tot uiting!”


Ook een blijk van waardering geven?

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief