Cosmopolitan

Genieten van het leven, begint bij jezelf. Maar, hoe doe je dat? Met die gedachte zocht Cosmopolitan naar een leuke giveaway voor het eigen personeel. De boodschap? Vergeet niet om jezelf te denken en stil te staan bij al het moois dat het leven je brengt.

Company Loyalty
Cosmopolitan

Toonaangevend sinds 1886

Cosmopolitan staat wereldwijd bekend als het meest toonaangevende lifestyle- en mode-magazine. Vanaf het moment dat de eerste editie in 1886 gepresenteerd werd, stonden voornamelijk dames maandelijks vooraan in de rij om een exemplaar te bemachtigen. Sinds 1982 verschijnt Cosmopolitan ook in een Nederlandse versie. De ‘Hollandse’ uitgave van het Amerikaanse magazine wilde tussen alle deadlines en drukte door medewerkers graag haar dankbaarheid en betrokkenheid tonen.


Een fijn moment voor jezelf

De wereld staat op z’n kop. We razen maar door - van deadline naar deadline en van afspraak naar afspraak. Juist in dit soort tijden is het belangrijk om jezelf op de eerste plek te zetten. En dat is precies wat Cosmopolitan haar personeel aanmoedigt te doen met ‘Cosmopolitan’s Gratitude Journal’. Een (dag)boekje dat medewerkers aanspoort op een drukke dag even gas terug te nemen door voor zichzelf een aantal vragen te beantwoorden. Tien minuutjes ‘mij-tijd’, een fijn moment voor jezelf en een leuke herinnering voor later.


Houd de winkels in de gaten!

Cosmopolitan stapte met dit idee naar de specialisten van Leoprinting. Door de duidelijke briefing en klantwens was het ons snel duidelijk waar de behoefte lag. Na het maken van een design, het selecteren van het juiste ‘journal’ en het overleggen van samples zette Cosmopolitan de puntjes op de i van de invulling - en deed Leoprinting de rest. Naar volle tevredenheid want mogelijk brengt Cosmopolitan het ‘dankbaarheidsboekje’ ook op de markt! Houd dus - net als elke maand - de shops in de gaten!


Een perfect plan voor promotie

Wil je jouw ideeën, mensen, relaties en reclame samenbrengen in een passend promotieplan? Daag ons uit! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief