Gemeente Oudsbergen

Zonnebloemzaadjes als leuke promotionele goodie om kinderen en hun ouders te laten zien dat de gemeente Oudsbergen over heel veel voorzieningen beschikt om kinderen op een leuke en veilige manier buiten te kunnen laten spelen.

Corporate Identity
Gemeente Oudsbergen

Kindvriendelijke promotie

Relatiegeschenken verwoorden, duiden en versterken de corporate identity van élke organisatie. Graag inspireren we je met een voorbeeld van ‘promotie-op-maat’, vanuit de kern van de gemeenschap. De Belgische gemeente Oudsbergen startte een campagne om het ware, kindvriendelijke gezicht van de dorpskernen te tonen. En hoe kan dat nu veelzeggender dan door het organiseren van een ‘buitenspeeldag’.


Gemeente voor iedereen

Een dag, speciaal voor kinderen. Een feestje om te vieren dat de gemeente Oudsbergen een echt kindvriendelijke omgeving is, dus werd er een campagne bedacht om kinderen en hun ouders te laten zien dat de gemeente over heel veel voorzieningen beschikt om kinderen op een leuke en veilige manier buiten te kunnen laten spelen en leven in Oudsbergen.


Op de kaart gezet

Voor de buitenspeeldag zocht de gemeente naar leuke promotionele goodies om uit te delen aan deelnemende kinderen. Uiteindelijk werd door Leoprinting een speelpakket van stoepkrijt en een vergrootglas aangevuld met zaadzakjes met zonnebloemzaden. Een doorslaand succes. Want met goede promotie, bereik je elke doelgroep.


Een antwoord op al jouw promotionele doelen

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw corporate identity – tot in detail? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Customer Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief