Gemeente Oudsbergen

Zonnebloemzaadjes als leuke promotionele goodie om kinderen en hun ouders te laten zien dat de gemeente Oudsbergen over heel veel voorzieningen beschikt om kinderen op een leuke en veilige manier buiten te kunnen laten spelen.

Corporate Identity
Gemeente Oudsbergen

Kindvriendelijke promotie

Relatiegeschenken verwoorden, duiden en versterken de corporate identity van élke organisatie. Graag inspireren we je met een voorbeeld van ‘promotie-op-maat’, vanuit de kern van de gemeenschap. De Belgische gemeente Oudsbergen startte een campagne om het ware, kindvriendelijke gezicht van de dorpskernen te tonen. En hoe kan dat nu veelzeggender dan door het organiseren van een ‘buitenspeeldag’.


Gemeente voor iedereen

Een dag, speciaal voor kinderen. Een feestje om te vieren dat de gemeente Oudsbergen een echt kindvriendelijke omgeving is, dus werd er een campagne bedacht om kinderen en hun ouders te laten zien dat de gemeente over heel veel voorzieningen beschikt om kinderen op een leuke en veilige manier buiten te kunnen laten spelen en leven in Oudsbergen.


Op de kaart gezet

Voor de buitenspeeldag zocht de gemeente naar leuke promotionele goodies om uit te delen aan deelnemende kinderen. Uiteindelijk werd door Leoprinting een speelpakket van stoepkrijt en een vergrootglas aangevuld met zaadzakjes met zonnebloemzaden. Een doorslaand succes. Want met goede promotie, bereik je elke doelgroep.


Een antwoord op al jouw promotionele doelen

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw corporate identity – tot in detail? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief