Gispen 100 jaar

Meubels van Gispen doen iets met mensen. Al meer dan 100 jaar creëert de toonaangevend designspecialist werk- en leefomgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Gispen maakt van elk interieur een duurzaam plaatje. Hoe precies? Dat vertellen (oud-)medewerkers, klanten, leveranciers en architecten in een bijzonder stijlvol jubileumboek.

Corporate Identity
Gispen 100 jaar

Gispen: al ruim 100 jaar sfeerbepalend

Gispen is trendsetter als het om duurzaam design gaat. Door het creëren van kwalitatief hoogwaardige, verrassende en duurzame inrichtingen voor het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid, helpt de interieurspecialist organisaties bij het behalen van de beste resultaten in een stijlvolle omgeving. Om het 100-jarig bestaan van het bedrijf kracht bij te zetten, ontwikkelde Gispen een bijzonder jubileumboek: ‘Wij zijn Gispen’. Voor het delen van vakkennis, ervaringen en het stimuleren van een circulaire wereld.


Verrassen, inspireren en vieren

In ‘Wij zijn Gispen’ spreken de mensen achter Gispen zich uit. Van medewerkers tot leveranciers en van designers tot klanten, iedereen vertelt over zijn unieke ervaringen met de interieurdesigner. Geheel volgens de missie en bedrijfsfilosofie van Gispen – het bedrijf kiest bewust voor circulair ontwerpen, produceren en ondernemen – is deze bijzondere jubileumuitgave volledig klimaatneutraal geproduceerd. Zo is het jubileumboek een tastbare presentatie van een diepgewortelde bedrijfsovertuiging.


Jouw verhaal, prachtig en krachtig verteld

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal. En dat verhaal verdient het om verteld te worden. Door het ontwikkelen van een uniek jubileumboek of een andere speciale uitgave, krijg je de kans om jouw vakkennis, ervaringen, overtuigingen, projecten en producten te delen met een groot of juist geselecteerd publiek. Breng jouw zakelijke verhaal krachtig en prachtig in woord en beeld met Leoprinting en Books Unlimited. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden rond het ontwikkelen en bedrukken van boeken direct contact met ons op.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief