Hearst Netherlands

Het dagboek is het resultaat van een krachtige samenwerking tussen Hearst, Leoprinting Nederland, Olympisch atlete Susan Krumins en marathonloopster Patricia Schreurs.

Brand Ambassador
Hearst Netherlands

Hardloopdagboek ‘DREAMS’

Graag stellen we je voor aan Hearst Netherlands, een partner die inspireert en zich richt op het delen van alles wat het leven interessanter en mooier maakt. Een intensieve samenwerking met Leoprinting leidde tot de geboorte van het hardloopdagboek ‘DREAMS’.


Krachtige samenwerking

'DREAMS' is een hardloopdagboek en werkboek in één om doelgericht te werken aan een gezonder en fitter lijf of aan het bereiken van jouw ultieme hardloopprestatie. Het dagboek is het resultaat van een krachtige samenwerking tussen Hearst, Leoprinting Nederland, Olympisch atlete Susan Krumins en marathonloopster Patricia Schreurs.


Voor ultieme hardloopprestaties

Het 256 pagina's tellende boek helpt de sportieve lezer zichzelf kennen als loper. Of je nu gewoon 'lekker wilt lopen' of traint voor je snelste 10 kilometer ooit. Leer van de pittige trainingen of van de trainingstips en raak geïnspireerd door de gezonde recepten.


Ook op zoek naar waardevolle promotie? 

Wil jij samen met Leoprinting werken aan waardevolle promotie en blijvend impact maken? Leoprinting realiseert succesvolle en persoonlijke promotie op maat – van unieke giveaways en luxe relatiegeschenken tot complete marketingstrategieën en zorgvuldig uitgewerkte communicatieplannen. Bouw en versterk relaties met een betrokken partner in marketing en print. Neem contact op met onze promotiespecialisten en maak werk van waardevolle promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief