Kamps de Wild 100 jaar

Het verhaal van Kamps De Wild leest weg als een goed boek. En dat is precies waarom de internationale distribiteur van landbouwmachines de bedrijfsgeschiedenis voor het 100-jarig jubileum in woord en beeld vastlegde in een luxe jubileumboek vol met prachtige verhalen en ervaringen.

Brand Awareness
Kamps de Wild 100 jaar

Van lokale smederij tot internationale speler

Van een lokale smederij en dealer in landbouwmechanisatie groeide Kamps De Wild uit tot een internationale speler op de landbouwmachinemarkt. Voor de Nederlandse relaties werd een zeer toegankelijk jubileumboek uitgegeven met veel illustraties, infographics en overzichtelijke tijdlijnen die dit ‘lokale’ succesverhaal passend en pakkend in beeld brengen.


Kennisdelen en relaties waarderen

In het boek wordt de groei van dit succesvolle bedrijf in vijf interessante tijdvakken beschreven. De jubileumuitgave staat vol met ‘mooie verhalen over mensen, zij hebben immers het verschil gemaakt’, maar gaat ook in op de veranderingen en kansen binnen de Nederlandse landbouw. Ook grijpt Kamps De Wild dit jubileumboek aan om branchebepalende ontwikkelingen te duiden en doorgronden. Het boek telt talloze (historische) foto’s, jaaroverzichten en infographics die de lezer een uniek kijkje in het heden, verleden, de toekomst en vooral de mensen achter Kamps De Wild geven.


Jouw verhaal, prachtig en krachtig verteld

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal. En dat verhaal verdient het om verteld te worden. Door het ontwikkelen van een uniek jubileumboek of een andere speciale uitgave, krijg je de kans om jouw vakkennis, ervaringen, overtuigingen, projecten en producten te delen met een groot of juist geselecteerd publiek. Breng jouw zakelijke verhaal krachtig en prachtig in woord en beeld met Leoprinting en Books Unlimited. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden rond het ontwikkelen en bedrukken van boeken direct contact met ons op.


Ontdek meer succesverhalen

Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty
Libra Energy

Libra Energy

Bekijk hele

Libra Energy

Een relatiegeschenk waar je (duurzame) energie van krijgt! Klanten van Libra Energy zitten...

Company Loyalty
Olympisch Comité Luxemburg

Olympisch Comité Luxemburg

Bekijk hele

Olympisch Comité Luxemburg

Presteren op het moment dat het moet. Voor Leoprinting is promotie topsport. Elke dag werken we...

Brand Ambassador

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief