Kamps de Wild 100 jaar

Het verhaal van Kamps De Wild leest weg als een goed boek. En dat is precies waarom de internationale distribiteur van landbouwmachines de bedrijfsgeschiedenis voor het 100-jarig jubileum in woord en beeld vastlegde in een luxe jubileumboek vol met prachtige verhalen en ervaringen.

Brand Awareness
Kamps de Wild 100 jaar

Van lokale smederij tot internationale speler

Van een lokale smederij en dealer in landbouwmechanisatie groeide Kamps De Wild uit tot een internationale speler op de landbouwmachinemarkt. Voor de Nederlandse relaties werd een zeer toegankelijk jubileumboek uitgegeven met veel illustraties, infographics en overzichtelijke tijdlijnen die dit ‘lokale’ succesverhaal passend en pakkend in beeld brengen.


Kennisdelen en relaties waarderen

In het boek wordt de groei van dit succesvolle bedrijf in vijf interessante tijdvakken beschreven. De jubileumuitgave staat vol met ‘mooie verhalen over mensen, zij hebben immers het verschil gemaakt’, maar gaat ook in op de veranderingen en kansen binnen de Nederlandse landbouw. Ook grijpt Kamps De Wild dit jubileumboek aan om branchebepalende ontwikkelingen te duiden en doorgronden. Het boek telt talloze (historische) foto’s, jaaroverzichten en infographics die de lezer een uniek kijkje in het heden, verleden, de toekomst en vooral de mensen achter Kamps De Wild geven.


Jouw verhaal, prachtig en krachtig verteld

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal. En dat verhaal verdient het om verteld te worden. Door het ontwikkelen van een uniek jubileumboek of een andere speciale uitgave, krijg je de kans om jouw vakkennis, ervaringen, overtuigingen, projecten en producten te delen met een groot of juist geselecteerd publiek. Breng jouw zakelijke verhaal krachtig en prachtig in woord en beeld met Leoprinting en Books Unlimited. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden rond het ontwikkelen en bedrukken van boeken direct contact met ons op.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief