Kink Out

Duurzaamheid is de belangrijkste drijfveer achter Kink Out. En dit was ook de nadrukkelijke eis die het internationale bedrijf stelde toen Leoprinting gevraagd werd een milieuvriendelijke productverpakking te ontwikkelen.

Corporate Identity
Kink Out

Inspirerende 'lifehack'

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke, duurzame promotionele producten die wij voor merken en organisaties hebben mogen ontwikkelen. Stuk voor stuk klanten die duurzaamheid blijvend integreren binnen de dienstverlening – óf zoals bij Kink Out de basis is voor het bestaan van het bedrijf. Dit slimme, milieuvriendelijke, kleine buisje, biedt een handige oplossing voor ‘grote’ tegenslag tijdens het tuinieren.


Biologisch afbreekbare productverpakkingen

Het is een van de grootste frustraties van professionele hoveniers en mensen met groene vingers: knikken in een tuinslang. Kink Out is een milieuvriendelijk product om gebruikte tuinslangen snel, praktisch en betaalbaar te herstellen. De spalk, gemaakt van gerecycled materiaal, wordt eenvoudig over de knik in de tuinslang geplaatst, waardoor gebruikte tuinslangen langer meegaan. En daar wordt iedereen blij van - nét als het milieu.

Duurzaamheid is de belangrijkste drijfveer achter Kink Out. En dit was ook de nadrukkelijke eis die het internationale bedrijf stelde toen Leoprinting gevraagd werd een milieuvriendelijke productverpakking te ontwikkelen. Voor dit project sloegen wij de handen ineen met ontwerper Eli Heath. Samen met deze grafisch specialist is in biologisch afbreekbaar groeipapier de ideale oplossing voor Kink Out gevonden.


Van idee tot duurzaam succesverhaal

Groeipapier kan in elke denkbare vorm gemaakt worden en is als duurzame verpakking geschikt voor vrijwel elk product. Samen met Eli werd aan de hand van een eerste basisontwerp vormgegeven aan een passend design, dat perfect aansloot op zowel de wensen van de klant als het budget. Met als resultaat: een productverpakking die net zo duurzaam is als Kink Out zelf. 


Samen voor een betere wereld

Wil jij werk maken van duurzame promotie en het delen van een bewuste boodschap met jouw bedrijf? Sluit je aan bij de missie van Leoprinting en maak werk van een beter milieu, meer biodiversiteit en een mooiere wereld. Samen creëren we ruimte voor rendement en welzijn voor medewerkers en maatschappij. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie.
Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief