Krauthammer

Krauthammer brengt het beste in mensen naar boven. De trainingsprogramma’s in leiderschap en sales dagen uit om te blijven groeien. Structureel veranderen voor het verbeteren van prestaties en het overtreffen van leerdoelen. Door vandaag open te staan voor verandering, ben je morgen een betere leider. Voor jezelf, jouw team en jouw organisatie.

Customer Loyalty
Krauthammer

Structureel veranderen, structureel verbeteren 

Eric Krauthammer startte in 1971 met het verzorgen van sales- en leiderschapstrainingen voor professionals. Inmiddels is het Zwitserse Krauthammer zélf uitgegroeid tot een wereldwijde leider. De verschillende programma’s van het bedrijf zijn gericht op het trainen en ontwikkelen van individuen en teams binnen organisaties. Door deelnemers uit te dagen op het gebied van leiderschap, communicatie, verkoop en verandermanagement helpt Krauthammer bedrijven bij het verbeteren van prestaties door structurele gedragsverandering.


Een leven lang leren en ontwikkelen

Een leven lang leren. Dat geldt niet alleen voor de doelgroep die Krauthammer bedient, maar ook voor de consultants van het bedrijf zelf. Zij worden twee keer per jaar aan de Krauthammer Academy bijgeschoold, zodat de inhoud van de internationale programma’s van consistent hoog niveau is. Klinkt goed, toch? Dat vindt Krauthammer ook. Daarom deelde het bedrijf voor het 50-jarig bestaan aan alle relaties een JBL GO2-speaker uit. Tijdens een groots jubileumevent lag er voor elke bezoekers tevens een bedrukte luxe sweater klaar. Namens Krauthammer heeft Leoprinting deze relatiegeschenken in de vorm van gepersonaliseerde speakers en sweaters mogen verzorgen, inclusief speciaal ontwikkeld bedrijfslogo.


Het perfecte relatiegeschenk, zó gevonden

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen in jouw merk, bedrijf en mensen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief