Laurence Simons Search

“We zijn trots dat we voor dit project onze in-house verpakking-engineer hebben kunnen inzetten. Dit biedt ons de mogelijkheid om álle verpakkingswensen om te zetten in een ultiem ontwerp”.

Corporate Identity
Laurence Simons Search

Een voorbeeld van ‘promotie-op-maat’

Relatiegeschenken verwoorden, duiden en versterken de corporate identity van élke organisatie. Graag inspireren we je met een voorbeeld van ‘promotie-op-maat’, vanuit de kern van het bedrijf. Laurence Simons Search zocht naar verdieping voor een internationale online conferentie voor alle medewerkers. Elke deelnemer, vanuit de gehele wereld, ontving een luxueuze geschenkdoos – door Leoprinting volledig samengesteld in lijn met de corporate identity van de internationale recruitmentspecialist.


Wereldwijde zichtbaarheid

Angela Boffy, event- en productmanager van Laurence Simons UK, stelde zelf een unieke collectie van leuke, inspirerende en handige relatiegeschenken samen voor een online conferentie met medewerkers van de verschillende wereldwijde vestigingen van de toprecruiter. Een conferentieboek, verschillende goodies en een schilderset voor een karikatuurworkshop tijdens de conferentie werden in aanloop naar het online evenement naar alle deelnemers verstuurd.


High-end uitstraling

Leoprinting adviseerde en ontwikkelde een speciale magneetdoos. Een luxe verpakking, die het high-end imago van Laurence Simons treffend weerspiegelt. In overleg met de klant werd gekozen voor een mat-witte uitvoering, met een mat-zwarte foliebedrukking voor een chique uitstraling.


Advies van verpakking-engineer

Boffy is ‘overweldigd’ door het eindresultaat en de snelle dienstverlening van Leoprinting. “We zijn trots dat we voor dit project onze in-house verpakking-engineer hebben kunnen inzetten. Dit biedt ons de mogelijkheid om álle verpakkingswensen om te zetten in een ultiem ontwerp”, aldus René Genet, sales- en marketingmanager van Leoprinting.


Ontdek meer succesverhalen

ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief