Leonardo Hotels

Met een duurzame productverpakking met de boodschap ‘Be green and powerful with Leonardo Hotels’ investeert het hotel in haar merkbekendheid, zakelijke reputatie én milieubewustzijn.

Customer Loyalty
Leonardo Hotels

Een persoonlijke blijk van waardering

Iedereen wordt blij van een cadeautje, een leuke attentie of een handige gadget. Helemaal als je jouw klanten verrast met een persoonlijke blijk van waardering. Zomaar, omdat je zichtbaar wilt maken hoe belangrijk een relatie voor jou is. Hoe persoonlijker een geschenk, hoe krachtiger jouw boodschap overkomt.


Leonardo Hotel

Leonardo Hotels Central Europe, onderdeel van de Fattal Hotel Group, telt 220 hotels in Europa en Israël met meer dan 42.000 kamers. Het Leonardo Hotel Airport in Düsseldorf zocht naar het perfecte welkomstgeschenk voor gasten. Een presentje dat past bij de uitstraling en missie van het hotel om elk verblijf even speciaal te maken. Aandacht voor de individuele wensen en behoeften van gasten staat centraal voor het hotel en die belofte heeft Leoprinting verpakt in een attentie voor een fijne binnenkomer.


Een uniek welkomstgeschenk in een milieuvriendelijke verpakking

Een verblijf bij Leonardo Hotel Airport, of het nu van zakelijke aard is of om even helemaal tot rust te komen, is altijd speciaal. En dat benadrukt het hotel met een origineel welkomstgeschenk voor gasten. De nauwkeurig geselecteerde producten met een milieuvriendelijke verpakking vertellen het verhaal van Leonardo Hotels op ecologisch verantwoorde wijze. Want het verschil maken, dat doen we samen.


Be green and powerful with Leonardo Hotels

In overleg met Leoprinting is gekozen voor gepersonaliseerd groeipapier waarop de boodschap van het hotel ‘Be green and powerful with Leonardo Hotels’ op terug te lezen valt. Een simpel product, maar een grote investering in merkbekendheid en de zakelijke reputatie - én milieubewustzijn.


Zelf aan de slag met een passend promotieplan?

Wil je jouw ideeën, mensen, relaties en reclame samenbrengen in een passend promotieplan? Daag ons uit! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.Ontdek meer succesverhalen

Deutscher Golf Verband

Deutscher Golf Verband

Bekijk hele

Deutscher Golf Verband

Sport als duurzaam uithangbord. De Olympische Spelen in Parijs en het EK voetbal in Duitsland,...

Corporate Identity
Olympisch Comité Luxemburg

Olympisch Comité Luxemburg

Bekijk hele

Olympisch Comité Luxemburg

Presteren op het moment dat het moet. Voor Leoprinting is promotie topsport. Elke dag werken we...

Brand Ambassador
Walibi Holland

Walibi Holland

Bekijk hele

Walibi Holland

Een en al spektakel, vermaak, plezier en spanning. Walibi Holland is al jarenlang hét perfecte...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief