LINDA.

In fashion en lifestyle draait het om de details. Voor een evenement zocht LINDA. naar een creatieve manier om de branding en identiteit van het magazine te verwerken in een kleurrijk aandenken voor bezoekers.

Corporate Identity
LINDA.

Uniek design en stijlvolle vormgeving

Het tijdschrift LINDA. is één van de grootste magazines van Nederland. De uitgave, waar tv-persoonlijkheid Linda de Mol een grote rol speelt, staat bekend om het unieke design en stijlvolle vormgeving. Net als de titels LINDA.meiden, LINDA.man, LINDA.wonen en L’HOMO wordt LINDA. uitgegeven voor uitgeverij Mood for Magazine, onderdeel van Talpa Network. Voor een relatiegeschenk met een duidelijke verwijzing naar LINDA. - en uiteraard geheel in lijn met de huisstijl van het magazine - nam de uitgeverij contact op Leoprinting.


Zeg het beter met bloemen 

Om bezoekers van het evenement te bedanken voor hun komst én de goede relatie, gingen alle adverteerders naar huis met een mooie bos bloemen. LINDA. wilde graag de eigen identiteit aan dit fleurige aandenken verbinden. Samen met Leoprinting ging het tijdschrift op zoek naar een passende oplossing, die gevonden werd in bedrukt vloeipapier.


Een vloeiende samenwerking

Het vloeipapier werd bedrukt met het logo van LINDA. en gebruikt om de bosjes bloemen in te verpakken. Vloeipapier is stijlvol, origineel en sterk. Nét als het magazine en de andere titels. Zo slaagde LINDA. er samen met Leoprinting in om de identiteit van de magazines aan deze leuke give-away te verbinden. Deze weggever is wat ons betreft een blijvertje!


Promotie tot in het kleinste detail

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw zakelijke uitstraling? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie - tot in detail.


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief