Lois Jeans

Sexy, iconisch en vol temperament. Dit zijn de belangrijkste kenmerken waarmee Lois Jeans ooit de wereld veroverde. Het bedrijf, van origine opgericht in Spanje, vestigde zich stevig tussen grote en invloedrijke jeansmerken. De belangrijkste boodschap? De kleding die je draagt moet je het gevoel geven dat je echt jezelf kan zijn. Vrij, gelukkig, zorgeloos - de mooiste versie van jezelf, altijd en overal.

Corporate Identity
Lois Jeans

Jeans die de wereld veranderden

De unieke pasvorm en verrassende designs van Lois kleurden de jaren ’70 en ’80. Tussen andere grote jeansmerken en bekende modehuizen, voegde het Spaanse merk iets nieuws toe. Sexy, modieuze spijkerbroeken, met een geweldige pasvorm en alle vrijheid om te bewegen en voor het vieren van het leven. De perfecte combinatie tussen comfort en stijl, die de wereld van dames spijkerbroeken definitief veranderde. Deze verandering draagt Lois voor altijd met zich mee. Tot op de dag van vandaag durft het modehuis anders te zijn. Want iedereen is uniek - en Lois zéker!


Het Lois-gevoel stijlvol verpakt 

Lois Jeans verkoopt niet alleen kleding, Lois verkoopt een gevoel. Een eigen stijl, waarmee je écht jezelf kunt zijn. En dat begint al vanaf het moment dat jij je nieuwe jeans in handen krijgt. Samen met Lois Jeans ontwikkelde Leoprinting verschillende, innovatieve verzendoplossingen voor een samenwerking met het Amerikaanse tijdschrift V. De duurzame collectie van acht jeans is terug te zien op de covers van het tijdschrift. De jeans worden bij verkoop verpakt in diverse luxe verpakkingen. Een subtiel label vormt de stijlvolle finishing touch en maakt de merkbeleving compleet.


Krachtige verpakkingen met inhoud

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw zakelijke uitstraling? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie - tot in detail.


Ontdek meer succesverhalen

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief