London Marathon Events

Ondanks dat de marathon in de Engelse hoofdstad geen doorgang kon vinden, werd er toch een manier gevonden om sportievelingen wereldwijd te bereiken.

Brand Ambassador
London Marathon Events

Focus op het positieve

Als er iets is dat de laatste jaren ons geleerd hebben, is dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. De organisatie van Londen Marathon Events liet zich niet uit het veld slaan door het coronavirus en richtte zich op het positieve: mensen te stimuleren om vooral te blijven bewegen.


London Marathon Events

De marathon van Londen is één van de hoogtepunten van de internationale sportkalender. Met deelnemers uit alle delen van de wereld, verandert Londen een week lang in het mekka van de hardloopsport. Vele evenementen rond de marathon in de Engelse hoofdstad konden fysiek dan wel geen doorgang vinden, toch werd een manier gevonden om sportievelingen wereldwijd te bereiken.


Blijven bewegen

Door het organiseren van een virtuele marathon en online activiteiten stimuleerde London Marathon Events deelnemers om vooral te blijven bewegen. Samen met Leoprinting werden sportievelingen, sponsors en betrokkenen binnen het Verenigd Koninkrijk verrast met een eigen finishlijn gemaakt van groeipapier om hun eigen prestatie te vieren. Hardlopers buiten de UK kregen een finishstreep van verantwoord FSC-papier in de bus.


Feestelijk over de finish

In totaal bestond het digitale deelnemersveld uit ruim 24.000 mensen uit meer dan 100 landen. En door het milieuvriendelijke en verantwoorde geschenk haalde iedereen op feestelijke wijze de finish.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief