London Marathon Events

Ondanks dat de marathon in de Engelse hoofdstad geen doorgang kon vinden, werd er toch een manier gevonden om sportievelingen wereldwijd te bereiken.

Brand Ambassador
London Marathon Events

Focus op het positieve

Als er iets is dat de laatste jaren ons geleerd hebben, is dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. De organisatie van Londen Marathon Events liet zich niet uit het veld slaan door het coronavirus en richtte zich op het positieve: mensen te stimuleren om vooral te blijven bewegen.


London Marathon Events

De marathon van Londen is één van de hoogtepunten van de internationale sportkalender. Met deelnemers uit alle delen van de wereld, verandert Londen een week lang in het mekka van de hardloopsport. Vele evenementen rond de marathon in de Engelse hoofdstad konden fysiek dan wel geen doorgang vinden, toch werd een manier gevonden om sportievelingen wereldwijd te bereiken.


Blijven bewegen

Door het organiseren van een virtuele marathon en online activiteiten stimuleerde London Marathon Events deelnemers om vooral te blijven bewegen. Samen met Leoprinting werden sportievelingen, sponsors en betrokkenen binnen het Verenigd Koninkrijk verrast met een eigen finishlijn gemaakt van groeipapier om hun eigen prestatie te vieren. Hardlopers buiten de UK kregen een finishstreep van verantwoord FSC-papier in de bus.


Feestelijk over de finish

In totaal bestond het digitale deelnemersveld uit ruim 24.000 mensen uit meer dan 100 landen. En door het milieuvriendelijke en verantwoorde geschenk haalde iedereen op feestelijke wijze de finish.


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief