Lowlander Beer

Unieke en smaakvolle bieren, gebrouwen met kruiden, specerijen en fruit. Lowlander Beer brouwt bieren met een bewuste twist. Een botanische, natuurlijke mix, voor een ware smaaksensatie. Proosten met het perfecte biertje, gebrouwen met de kracht van de natuur. Voor het behouden van de natuur.

Customer Loyalty
Lowlander Beer

Bier met een bewuste twist

Lowlander Beer is een in Amsterdam gevestigde brouwerij die zich richt op het creëren van unieke en smaakvolle bieren met botanische ingrediënten. De passie voor bier en botanicals is terug te zien én proeven in het assortiment van verfrissende en avontuurlijke bieren, zoals de Winter IPA en de Yuzu & Grapefruit. De brouwerij heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en maakt gebruik van groene energie en herbruikbare verpakkingen. Als je op zoek bent naar bier met een twist, dan is Lowlander Beer zeker een aanrader!


“Jij blij, zij blij, wij blij en bij blij”

Door het organiseren van bier & pop-up diners vestigt Lowlander Beer de aandacht op verantwoord en duurzaam ondernemen en ervaren. Voor de speciale gelegenheid ‘The Home Edition’ lag er voor elke gast een A4 met groeipapierkaarten klaar. Eén om zelf te planten en drie om op te sturen naar familie & vrienden. Hiermee richt de botanisch brouwer niet alleen de aandacht op biodiversiteit en Lowlander’s gecertificeerde biologische bieren, maar vraagt de brouwer ook iedereen de natuur een handje te helpen. “Jij blij, zij blij, wij blij en bij blij.”


De perfecte boodschap voor duurzaam opvallen

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering mét betekenis geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Deutscher Golf Verband

Deutscher Golf Verband

Bekijk hele

Deutscher Golf Verband

Sport als duurzaam uithangbord. De Olympische Spelen in Parijs en het EK voetbal in Duitsland,...

Corporate Identity
Olympisch Comité Luxemburg

Olympisch Comité Luxemburg

Bekijk hele

Olympisch Comité Luxemburg

Presteren op het moment dat het moet. Voor Leoprinting is promotie topsport. Elke dag werken we...

Brand Ambassador
Walibi Holland

Walibi Holland

Bekijk hele

Walibi Holland

Een en al spektakel, vermaak, plezier en spanning. Walibi Holland is al jarenlang hét perfecte...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief