McKinsey & Company

Duurzaam en inclusief groeien, het stimuleren van verandering op basis van bewezen kennis en prestaties. McKinsey & Company maakt bedrijven beter. Businesspartners en bezoekers van het bureau hebben altijd een strategische meesterzet bij de hand, mede dankzij een handige giveaway.

Customer Loyalty
McKinsey & Company

Populair bij de zakelijke top én talenten

McKinsey & Company is een internationaal organisatieadviesbureau met meer dan 7500 consultants, verspreid over 90 vestigingen in 51 landen. Wereldwijd buigt het Amerikaanse bureau zich over strategische vraagstukken van organisaties. Als marktleider - en ook dankzij de uitdagende klantenkring en uitstekende staat van dienst - is McKinsey & Company een populaire werkgever voor afgestudeerde MBA-talenten.


Verder bouwen op bewezen succes

De relatie tussen McKinsey & Company en Leoprinting is al jaren een strategisch succes. Zo hebben we de Belgische tak van deze grootmacht in het verleden al mogen ondersteunen bij het versterken van de merkidentiteit en het delen van een betekenisvolle boodschap met passende promotionele producten. Inmiddels hebben we ook de Nederlandse vestiging als partner mogen verwelkomen. Want in onze business bieden behaalde resultaten uit het verleden wél een garantie voor toekomstsucces.


Alle ins en outs direct op papier

Voor een groot businessevent in Nederland was McKinsey & Company op zoek naar een uniek notitieboek. Tijdens het event deelden klanten van het bureau ervaringen en verwachtingen over veranderingen binnen hun vakgebied. Om bezoekers de kans te bieden alle tips en tricks neer te pennen, ontvingen zij bij aankomst een Moleskine-notitieboek. De Moleskine-notitieboeken waren al een doorslaand succes in België en wat goed is, moet je niet veranderen. Daarom hebben wij McKinsey & Company geadviseerd voor hetzelfde notitieboek te kiezen, voorzien van een rode zeefdruk. Over een goed strategisch besluit gesproken.


Een passie voor jouw perfecte promotie

Passende promotie en opvallen met een betekenisvolle boodschap. Dat is de kracht van Leoprinting. Samen maken we werk van meer zichtbaarheid en een sterk merk. Met veel persoonlijke betrokkenheid en daadkracht zetten wij jouw bedrijf op de kaart bij een groot – of juist gericht – publiek. En dat doen we voor élk bedrijf, van startup tot internationale speler. Ontdek onze passie voor perfecte promotie. Jouw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief