NIOK

Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van katalyse is de belangrijkste katalysator van het NIOK. Katalyse speelt een cruciale rol in de productie van diverse materialen en chemicaliën die we dagelijks gebruiken. Door het bieden van een samenwerkingsplatform voor kennisdeling en onderzoek, verricht het NIOK baanbrekend onderzoek voor duurzame en milieuvriendelijke productieprocessen. 

Brand Ambassador
NIOK

Baanbrekend onderzoek voor de wereld van morgen

Het NIOK, ofwel het Nederlands Instituut voor Onderzoek in de Katalyse, is een samenwerkingsverband tussen universiteiten en bedrijven in Nederland met als doel het bevorderen van onderzoek op het gebied van katalyse. Het instituut richt zich op het ontwikkelen van duurzame productieprocessen en het bieden van een platform voor wetenschappers en onderzoekers om kennis te delen en samen te werken. Het NIOK organiseert conferenties, workshops en symposia om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van katalyse te presenteren en te bespreken.


Bedrukte examenkokers als echte blikvangers

In opdracht van Multicopy Diemen heeft Leoprinting voor NIOK op maat gemaakte examenkokers ontwikkeld. Het strakke design is volledig in lijn met de huisstijl van het onderzoeksinstituut en vormt een echte blikvanger. De stevige, mat gelamineerde examenkokers beschermen het belangrijke stuk papier en zorgen ervoor dat de gelukkige ontvangers met een blij gezicht huiswaarts keren. 


Waardevolle promotie, passend verpakt

Wil jij samen met Leoprinting werken aan waardevolle promotie en blijvend impact maken? Leoprinting realiseert succesvolle en persoonlijke promotie op maat – van unieke giveaways en luxe relatiegeschenken tot complete marketingstrategieën en zorgvuldig uitgewerkte communicatieplannen. Bouw en versterk relaties met een betrokken partner in marketing en print. Neem contact op met onze specialisten in verpakkingen bedrukken en maak werk van waardevolle promotie. Samen tillen we jouw product naar een hoger niveau. 


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief