NIOK

Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van katalyse is de belangrijkste katalysator van het NIOK. Katalyse speelt een cruciale rol in de productie van diverse materialen en chemicaliën die we dagelijks gebruiken. Door het bieden van een samenwerkingsplatform voor kennisdeling en onderzoek, verricht het NIOK baanbrekend onderzoek voor duurzame en milieuvriendelijke productieprocessen. 

Brand Ambassador
NIOK

Baanbrekend onderzoek voor de wereld van morgen

Het NIOK, ofwel het Nederlands Instituut voor Onderzoek in de Katalyse, is een samenwerkingsverband tussen universiteiten en bedrijven in Nederland met als doel het bevorderen van onderzoek op het gebied van katalyse. Het instituut richt zich op het ontwikkelen van duurzame productieprocessen en het bieden van een platform voor wetenschappers en onderzoekers om kennis te delen en samen te werken. Het NIOK organiseert conferenties, workshops en symposia om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van katalyse te presenteren en te bespreken.


Bedrukte examenkokers als echte blikvangers

In opdracht van Multicopy Diemen heeft Leoprinting voor NIOK op maat gemaakte examenkokers ontwikkeld. Het strakke design is volledig in lijn met de huisstijl van het onderzoeksinstituut en vormt een echte blikvanger. De stevige, mat gelamineerde examenkokers beschermen het belangrijke stuk papier en zorgen ervoor dat de gelukkige ontvangers met een blij gezicht huiswaarts keren. 


Waardevolle promotie, passend verpakt

Wil jij samen met Leoprinting werken aan waardevolle promotie en blijvend impact maken? Leoprinting realiseert succesvolle en persoonlijke promotie op maat – van unieke giveaways en luxe relatiegeschenken tot complete marketingstrategieën en zorgvuldig uitgewerkte communicatieplannen. Bouw en versterk relaties met een betrokken partner in marketing en print. Neem contact op met onze specialisten in verpakkingen bedrukken en maak werk van waardevolle promotie. Samen tillen we jouw product naar een hoger niveau. 


Ontdek meer succesverhalen

Libra Energy

Libra Energy

Bekijk hele

Libra Energy

Een relatiegeschenk waar je (duurzame) energie van krijgt! Klanten van Libra Energy zitten...

Company Loyalty
Olympisch Comité Luxemburg

Olympisch Comité Luxemburg

Bekijk hele

Olympisch Comité Luxemburg

Presteren op het moment dat het moet. Voor Leoprinting is promotie topsport. Elke dag werken we...

Brand Ambassador
Deutscher Golf Verband

Deutscher Golf Verband

Bekijk hele

Deutscher Golf Verband

Sport als duurzaam uithangbord. De Olympische Spelen in Parijs en het EK voetbal in Duitsland,...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief