Phia

Om de gebruikers van de cup écht persoonlijk én ecologisch te bedanken voor het maken van de (spannende) overstap, verstuurde het bedrijf bij de online bestelling van de cup groeipapier kaarten.

Customer Loyalty
Phia

Een kleurrijk gebaar

Iedereen wordt blij van een cadeautje, een leuke attentie of een handige gadget. Helemaal als je jouw klanten verrast met een persoonlijke blijk van waardering. Zomaar, omdat je zichtbaar wilt maken hoe belangrijk een relatie voor jou is. Hoe persoonlijker een geschenk, hoe krachtiger jouw boodschap overkomt. En juist om die reden ontwikkelden wij samen met Phia een kaartje van groeipapier, gericht aan gebruikers van de Phia Cup – een groeiend, kleurrijk gebaar.


In lijn met de merkidentiteit

Met de productlancering van de Phia Cup, een milieuvriendelijk menstruatie-cup, zorgde Phia voor een grote verandering in het denken en doen van de klant. Om de gebruikers van de cup écht persoonlijk én ecologisch te bedanken voor het maken van de (spannende) overstap, verstuurde het bedrijf bij de online bestelling van de cup groeipapier met lavendelzaadjes mee. De keuze voor lavendelzaadjes met de lila kleur is een bewuste – de attentie is volledig in lijn met de Phia-identiteit en -huisstijl.


Groeipapier met extra functies

Het kaartje wordt door Phia benut om gebruikers op te roepen eigen ervaringen te delen met het bedrijf. Persoonlijke feedback telt voor Phia en dat mag iedereen weten. Ook is een QR-code afgedrukt op het groeipapier; wie deze code scant ontvangt een extra ‘attentie’. Door dit middel voor crossmediale communicatie krijgen gebruikers toegang tot het whitepaper ‘The Ultimate Period Survival Guide’.


Ook op zoek naar een attentie met een persoonlijke touch?

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief