Phia

Om de gebruikers van de cup écht persoonlijk én ecologisch te bedanken voor het maken van de (spannende) overstap, verstuurde het bedrijf bij de online bestelling van de cup groeipapier kaarten.

Customer Loyalty
Phia

Een kleurrijk gebaar

Iedereen wordt blij van een cadeautje, een leuke attentie of een handige gadget. Helemaal als je jouw klanten verrast met een persoonlijke blijk van waardering. Zomaar, omdat je zichtbaar wilt maken hoe belangrijk een relatie voor jou is. Hoe persoonlijker een geschenk, hoe krachtiger jouw boodschap overkomt. En juist om die reden ontwikkelden wij samen met Phia een kaartje van groeipapier, gericht aan gebruikers van de Phia Cup – een groeiend, kleurrijk gebaar.


In lijn met de merkidentiteit

Met de productlancering van de Phia Cup, een milieuvriendelijk menstruatie-cup, zorgde Phia voor een grote verandering in het denken en doen van de klant. Om de gebruikers van de cup écht persoonlijk én ecologisch te bedanken voor het maken van de (spannende) overstap, verstuurde het bedrijf bij de online bestelling van de cup groeipapier met lavendelzaadjes mee. De keuze voor lavendelzaadjes met de lila kleur is een bewuste – de attentie is volledig in lijn met de Phia-identiteit en -huisstijl.


Groeipapier met extra functies

Het kaartje wordt door Phia benut om gebruikers op te roepen eigen ervaringen te delen met het bedrijf. Persoonlijke feedback telt voor Phia en dat mag iedereen weten. Ook is een QR-code afgedrukt op het groeipapier; wie deze code scant ontvangt een extra ‘attentie’. Door dit middel voor crossmediale communicatie krijgen gebruikers toegang tot het whitepaper ‘The Ultimate Period Survival Guide’.


Ook op zoek naar een attentie met een persoonlijke touch?

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief