Prénatal

Bij Prénatal worden nieuwe collega's verrast met een speciaal welkomstpakket vol handige en leuke gifts. ‘’Het onboarding pakket is belangrijk om nieuwe collega’s een warm welkom te geven. Daarnaast geeft het nieuwe collega's een eerste indruk van onze merkuitstraling en waar we binnen Prénatal waarde aan hechten.''

Company Loyalty
Prénatal

Alles voor jezelf en jouw kind

Bij Prénatal vinden (aanstaande) jonge moeders sinds 1959 alles voor zichzelf en hun kindje. Met 44 winkels verspreid door heel Nederland - van megastore en webshop tot boetiekjes en city-stores - is Prénatal er altijd. Want een kindje krijgen, dat is al spannend genoeg. Of je nu een lief kraamcadeau zoekt of advies wilt over het beste babymatras; de medewerkers van de babyspecialist staan 24/7 klaar voor aanstaande en jonge ouders.


Een warm welkom op de eerste werkdag

Prénatal is een begrip in Nederland en wil er niet alleen altijd voor haar klanten zijn, maar ook voor haar collega's. De HR-afdeling van het bedrijf wilde daarom een warm welkom geven op de eerste werkdag van nieuwe aanwinsten, voor een zorgeloze start van een prachtige carrière bij Prénatal.


Dat voelt als thuiskomen

Samen met Prénatal stelde Leoprinting een onboarding pakket samen voor nieuwe medewerkers, vol met leuke en praktische gifts. Het pakket - gericht op vrouwen rond de 20 jaar - bestaat uit een verzameling van producten rond de thema’s sport, vrije tijd en gezondheid. ‘’Het onboarding pakket bevat een mooie mix van producten die aansluiten bij wat we binnen Prénatal belangrijk vinden. Zo staat de waterfles voor vitaliteit en de speelkaarten voor plezier maken. Daarnaast zijn het allemaal praktische items waar iedereen iets aan heeft.’’  - zegt Leon, Corporate Recruiter bij Prénatal. ''Het is een super gaaf pakket geworden, waar alleen nog maar positieve reacties op gekomen zijn!’’


Voed vertrouwen, deel dankbaarheid

Loyaliteit is niet te koop, loyaliteit verdien je. Jouw trouwe medewerkers, daar kun je niet dankbaar genoeg voor zijn. Al die extra uren, tomeloze inzet en het vertrouwen in jouw bedrijf. Dat vraagt om een stukje waardering. Leoprinting helpt je bij het versterken van jouw betrokkenheid en zichtbaarheid. Met onze passie voor perfecte promotie word jij een werkgever die dankbaarheid uitdeelt. Want ondernemen is teamwork. En dat mag iedereen weten.


Wil jij ook indruk maken op nieuwe medewerkers? We denken graag met je mee over het onboarding pakket dat het beste bij jouw organisatie past. Neem een kijkje bij onze thema- en geschenkpakketten of contact op via +31 72 711 2998 of contact@leoprinting.com. Tot snel!


Ontdek meer succesverhalen

Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty
Libra Energy

Libra Energy

Bekijk hele

Libra Energy

Een relatiegeschenk waar je (duurzame) energie van krijgt! Klanten van Libra Energy zitten...

Company Loyalty
Olympisch Comité Luxemburg

Olympisch Comité Luxemburg

Bekijk hele

Olympisch Comité Luxemburg

Presteren op het moment dat het moet. Voor Leoprinting is promotie topsport. Elke dag werken we...

Brand Ambassador

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief