Schipper Kozijnen

Duurzame kwaliteit, met liefde gemaakt. Schipper Kozijnen geeft klanten een goed gevoel. Door het maken van bewuste keuzes, een duidelijke toekomstvisie en de grenzeloze ambitie om niet alleen de producten, maar ook de wereld steeds een stukje mooier te maken. Op z’n West-Fries, ‘met mekaar, voor mekaar’.

Corporate Identity
Schipper Kozijnen

Met liefde gemaakt, voor duurzaam genieten

De lat ligt hoog bij de vakmannen en -vrouwen van Schipper Kozijnen. De specialist in kunststof en aluminium kozijnen heeft in 50 jaar zowel het productieproces als de klantbeleving geperfectioneerd. Alles voor een goed gevoel en zorgeloos comfortabel leven. Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui die de fabriek van Schipper Kozijnen verlaat is duurzaam, onderhoudsarm en van de allerhoogste kwaliteit. Nét als de dienstverlening.


Hoe twee bedrijven samen één zijn

Leoprinting is trots dat het Schipper Kozijnen al jarenlang tot haar vaste klantenkring mag rekenen. Beide bedrijven zijn ambitieus, ondernemend, doen stoere dingen en hebben oog voor de wereld om zich heen. Om de sterke bedrijfsidentiteit dagelijks te waarborgen, voorzien wij Schipper Kozijnen van promotionele – maar zeker ook essentiële – producten in de huisstijl van de onderneming. Zo ontwikkelden wij samen met de klant notitieblokken en soft-cover schrijfblokken. Voor op kantoor én als leuke giveaway aan klanten.


Passende promotie voor dagelijkse zichtbaarheid

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw corporate identity – tot in detail? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief