Tobias Beck University

Een echt pareltje en een absolute want-to-have. Steeds vaker pronken bezitters met het boek en zijn zij ware ambassadeurs van het ‘merk’ Tobias Beck. 

Brand Ambassador
Tobias Beck University

Online cursussen met offline-ervaring

Graag stellen we je voor aan Tobias Beck University, al jaren een begrip in Duitsland en al net zo lang een premium-klant van Leoprinting. Zijn inspirerende online cursussen worden dankzij Leoprinting versterkt met een geweldige offline-ervaring. 


Spreken en presenteren in het openbaar

Wanneer je denkt aan Premium Public Speaking-cursussen, dan zeg je Tobias Beck University. Tobias’ bijeenkomsten over probleemloos en boeiend spreken en presenteren in het openbaar zijn weergaloos en al jaren een hit. Evenals zijn gepersonaliseerde notitieboek.


Cadeau bij inschrijvingen

Elke inschrijving voor een (online) cursus wordt beloond met een mooi tastbaar boek met logo in goud gepreegd. Een echt pareltje en een absolute want-to-have. Steeds vaker pronken bezitters met het boek en zijn zij ware ambassadeurs van het ‘merk’ Tobias Beck. Om nog maar te zwijgen over de enorme vraag vanuit coaches, trainers en docenten naar het unieke boek – en vooral de maker hiervan.

De samenwerking tussen Tobias Beck en Leoprinting krijgt een vervolg. Voor de volgende reeks boeken is een joint-promotion gerealiseerd, waarbij Leoprinting cursisten verblijdt met een ecologische boekenlegger van groeipapier als extra geschenk. Zo kan Tobias zich richten op zijn core-business en geeft Leoprinting zijn klanten alvast iets om naar (uit) te kijken.


Ook blijvend impact maken?

Wil jij samen met Leoprinting werken aan waardevolle promotie en blijvend impact maken? Leoprinting realiseert succesvolle en persoonlijke promotie op maat – van unieke giveaways en luxe relatiegeschenken tot complete marketingstrategieën en zorgvuldig uitgewerkte communicatieplannen. Bouw en versterk relaties met een betrokken partner in marketing en print. Neem contact op met onze promotiespecialisten en maak werk van waardevolle promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief