Topkapi Films

Door juist in uitdagende tijden extra aandacht te besteden aan de gezondheid van medewerkers en betrokkenen, laat de producent zich van z’n beste kant zien.

Company Loyalty
Topkapi Films

Veiligheid boven alles

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. Zo toonde Topkapi Films zich een bewuste en betrokken werkgever tijdens de productie van een nieuwe speelfilm. Door juist in uitdagende tijden extra aandacht te besteden aan de gezondheid van medewerkers en betrokkenen, laat de producent zich van z’n beste kant zien.


Praktisch en stijlvol aandenken

Wie wil ondernemen in coronatijden, moet weten om te gaan met grote uitdagingen. Het Nederlandse Topkapi Films, producent van speelfilms en televisieseries, nam tijdens de productie van een nieuwe film geen enkel risico. Voor de cast en crew gaven wij vorm aan gepersonaliseerde waterflessen, voorzien van een eigen naam en het logo van de film waar hard aan gewerkt werd. Niet alleen werden zo coronamaatregelen goed nageleefd, ook hielden alle betrokkenen een praktisch en stijlvol aandenken over aan het filmproject.


Ook op zoek naar een persoonlijke touch?

Wil je jouw ideeën, mensen, relaties en reclame samenbrengen in een passend promotieplan? Daag ons uit! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief