Topkapi Films

Door juist in uitdagende tijden extra aandacht te besteden aan de gezondheid van medewerkers en betrokkenen, laat de producent zich van z’n beste kant zien.

Company Loyalty
Topkapi Films

Veiligheid boven alles

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. Zo toonde Topkapi Films zich een bewuste en betrokken werkgever tijdens de productie van een nieuwe speelfilm. Door juist in uitdagende tijden extra aandacht te besteden aan de gezondheid van medewerkers en betrokkenen, laat de producent zich van z’n beste kant zien.


Praktisch en stijlvol aandenken

Wie wil ondernemen in coronatijden, moet weten om te gaan met grote uitdagingen. Het Nederlandse Topkapi Films, producent van speelfilms en televisieseries, nam tijdens de productie van een nieuwe film geen enkel risico. Voor de cast en crew gaven wij vorm aan gepersonaliseerde waterflessen, voorzien van een eigen naam en het logo van de film waar hard aan gewerkt werd. Niet alleen werden zo coronamaatregelen goed nageleefd, ook hielden alle betrokkenen een praktisch en stijlvol aandenken over aan het filmproject.


Ook op zoek naar een persoonlijke touch?

Wil je jouw ideeën, mensen, relaties en reclame samenbrengen in een passend promotieplan? Daag ons uit! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief