VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor, zodat trouwe lezers en fashionista’s weten wat er speelt in de wereld van de mode. Nu heeft Vogue iets nieuws waardoor je ook zelf altijd up-to-date bent en blijft.

Brand Ambassador
VOGUE

Before it's in fashion, it's in Vogue


Before it's in fashion, it's in Vogue. Deze lijfspreuk gaat na ruim honderd jaar Vogue nog steeds op. Vanaf 2012 tot 2021 was er ook een geheel Nederlandse uitgave van het magazine. Net zo exclusief, net zo up-to-date en boordevol modetrends, beautytips en lifestyle-inspiratie. Om de Vogue-vibe te versterken, schakelde het magazine Leoprinting in. Want waarom zou je Vogue één keer per maand verslinden, als je Vogue ook elke dag met je mee kunt dragen?


Plannen in perfectie


In samenwerking met Vogue ontwikkelde Leoprinting de Vogue Planner. Deze tijdloze planner is elk moment van het jaar te gebruiken dankzij de non-dated layout, to-do-lijsten en doelen voor elke maand. Daarnaast is aan de binnenzijde ruimte voor foto's die rechtstreeks uit alle magazines komen. Zo krijgt de planner het authentieke Vogue-gevoel. Om de planner een milieuvriendelijke uitstraling mee te geven, is na vele mogelijkheden te hebben besproken gekozen voor een gepersonaliseerde linnen omslag in natuurlijke kleuren.


Jouw eigen planner maken?


Wil jij net als VOGUE en vele andere merken ook jouw eigen planner uitgeven? En ben je benieuwd wat er bij de ontwikkeling van een fysieke planner komt kijken? Je leest er alles over in deze blog. Of neem contact op met onze specialisten via +31 72 711 2998 of contact@leoprinting.com, we denken graag vrijblijvend met je mee. 


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief