Zalando Beauty

Leoprinting brengt de full-look van Zalando volledig tot leven. Want net als elke outfit is ook het succes van merken en marketing een kwestie van stijl én detail. Voor de Duitse e-tailer hebben wij veilige verpakkingen ontwikkeld voor zorgeloos verzenden en overal opvallen. Een rode loper van de webshop tot de voordeur.

Corporate Identity
Zalando Beauty

De complete look van Zalando

Online shoppen bij Zalando is de ideale winkelervaring. Kleding mixen en matchen is zo gepiept en ook het vinden van de juiste accessoires is met de slimme shop-assistent een winkelfeestje. Maar, wat maakt de perfecte look echt af? Juist. Make-up! Van touch-up tot glam-up, voor de complete look moet je bij Zalando zijn. Om ervoor te zorgen dat alle cosmeticaproducten veilig en snel verpakt en verzonden worden, heeft Leoprinting in samenwerking met het modeplatform gepersonaliseerde enveloppen ontwikkeld.


Is het geen beauty?

Met 10.000 beautyproducten van meer dan 150 merken en een snelgroeiende vraag, besloot de e-tailer online ook offline bereikbaar te maken. Zo werd de Beauty Concept Store in Berlijn geopend, een testomgeving waarin Zalando en de klant elkaar beter leren kennen. En voor Leoprinting dé manier om zich van z’n mooiste kant te laten zien. De gepersonaliseerde luchtkussenenveloppen zijn het veilige antwoord op de vele logistieke uitdagingen die cosmetica biedt. De bedrukte luchtkussenenveloppen worden ingezet om klanten gericht proefflacons toe te zenden bij bestellingen en dienen tevens als branding voor de lancering van de nieuwe productlijn.


Pak je online en offline shine met Leoprinting

Steeds meer merken staan tot in detail stil bij presentatie. Gelukkig maar. Want een sterk merk begint altijd met overtuigend opvallen. Deze stralende identiteit bezorgt merken als Zalando een stralend visitekaartje. Zo wordt het online succes ook offline zichtbaar. Leoprinting maakt jouw merk onderwerp van elk gesprek. Laat van je spreken, op de mooiste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor overtuigend opvallen.

Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty
Libra Energy

Libra Energy

Bekijk hele

Libra Energy

Een relatiegeschenk waar je (duurzame) energie van krijgt! Klanten van Libra Energy zitten...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief