Relatiegeschenken bestellen en bedrukken

Wil jij werk maken van perfecte zakelijke promotie? De onderscheidende relatiegeschenken van Leoprinting helpen jou opvallen, op de beste manier. Ontdek onze unieke promotionele producten en persoonlijke aanpak voor het bouwen én versterken van relaties. 

Alle Relatiegeschenken

Iedereen vindt het leuk een cadeautje of aandenken te krijgen. En dat geldt zeker voor jouw klanten, relaties en personeel. Daarom is het geven van relatiegeschenken een zeer succesvolle manier om jouw bedrijf of product op te laten vallen. Deze manier van marketing is persoonlijk en zorgt ervoor dat jouw bedrijf en boodschap gezien en gewaardeerd worden. Uit onderzoek blijkt zelfs dat liefst 90 procent van de mensen die een relatiegeschenk ontvangt het product vrijwel dagelijks gebruikt. Van notitieblokken en draagtassen tot pennen en duurzame waterflessen; met relatiegeschenken bedrukken blijf je indruk maken.  
Leoprinting leeft voor waardevolle promotie van jouw bedrijf, dienst en merk. Dagelijks ontwerpen en ontwikkelen onze promotiespecialisten relatiegeschenken met een boodschap, altijd op maat van jouw bedrijf. Hoe jij jouw doelgroep ook wilt bereiken, relatiegeschenken bedrukken met jouw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of in jouw huisstijl laat jouw bedrijf opvallen. Naast een enorm aanbod aan handige, essentiële en innovatieve bedrukte relatiegeschenken om uit te delen en weg te geven, ben je bij Leoprinting ook aan het juiste adres voor grafische ondersteuning, advies over promotieplannen of het uitdenken en vormgeven van complete campagnes. Laat je inspireren door onze projecten en ontdek hoe wij werk maken van jouw zichtbaarheid.
Een prettige samenwerking, een goed afgerond project of een bijzondere gelegenheid; relatiegeschenken met logo komen in elke situatie van pas. Bij Leoprinting vind je originele relatiegeschenken waarmee jij als bedrijf jouw waardering toont. Naar relaties, klanten, bezoekers of personeel; er is altijd een relatiegeschenk dat aan jouw wens voldoet. Ons aanbod gaat verder dan het assortiment dat wij online aanbieden. Heb je een creatief idee voor de promotie van jouw bedrijf? Daag ons uit! Wij maken graag werk van jouw unieke promotiewensen in print en product. 
Duurzaamheid is prioriteit. Ook voor wat betreft relatiegeschenken. Leoprinting maakt werk van de wereld van nu én van later. In ons assortiment kun je naast traditionele producten kiezen voor een groot aantal verantwoorde, gerecyclede en duurzame relatiegeschenken. Stuk voor stuk bedrukte relatiegeschenken met een sterk groen verhaal. Wil jij je als bewuste ondernemer onderscheiden en jouw klanten en relaties inspireren duurzaam te denken en doen? Met onze unieke oplossingen door duurzame promotie maak je altijd en overal een goede groene indruk.. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief