Originele geschenkpakketten voor elke gelegenheid

Op zoek naar een origineel geschenkpakket op maat? Van borrel- tot kookpakket en van sport- tot welkomstpakket; bij Leoprinting ben je voor elke gelegenheid aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een aantal leuke voorbeelden van geschenkpakketten en themapakketten, stuk voor stuk originele en leuke giveaways. Om te verrassen, verwennen en bedanken. Natuurlijk kun je bij Leoprinting ook zelf een geschenkpakket samenstellen met de de producten uit ons assortiment.

Alle Geschenkpakketten en themapakketten

Wil jij een uitstekende indruk achterlaten bij jouw relaties? Dan zijn geschenkpakketten dé perfecte manier om jouw bedrijf op een unieke en originele manier onder de aandacht te brengen. Leoprinting maakt werk van jouw merk. Dankzij ons grote assortiment heb je enorm veel opties voor het samenstellen van jouw themapakket.
 
Bovendien kun je alle geselecteerde producten personaliseren of helemaal naar wens bedrukken: van persoonlijke boodschap en opvallende presentatie tot de volledige huisstijl van jouw merk of bedrijf. Of je nu van praktisch of luxe houdt; wij bieden je alle mogelijkheden voor het samenstellen van een geschenkpakket dat past bij jouw boodschap. Maak bijvoorbeeld een duurzaam statement en kies voor een kaart van groeipapier en verpak producten in een duurzame box van graspapier.
Hieronder vind je een aantal voorbeeld van geschenkpakketten en themapaketten. Maar, wij weten als geen ander dat zakelijke promotie vooral moet passen bij jouw merk. Daarom helpen we je graag bij het samenstellen van een geschenkpakket op maat van jouw bedrijf. Wil jij niet alleen klanten en relaties verrassen, maar ook nieuwe werknemers een warm welkom geven? Leoprinting maakt met welkomspakketten en onboarding pakketten werken bij jouw bedrijf nóg leuker! Neem voor meer informatie contact op met onze promotiespecialisten!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief