Kookboeken

Kookboeken: een regelrecht succesrecept

Met een eigen kookboek heb jij als bedrijf een succesrecept in handen! Ga voor een volledig op maat gemaakt kookboek met de beste recepten van jouw medewerkers, restaurant, winkel of personaliseer een bestaand kook- of themaboek met jouw logo of eigen inleiding. Zo'n originele, persoonlijke gift valt gegarandeerd in de smaak!

Kookboek op maat voor ieder bedrijf

Heb jij een winkel of horecazaak en wil je een kookboek uitgeven met de beste recepten uit jouw keuken? Ontwikkel een kookboek op maat! Of heb je geen horecazaak, maar wil je jouw medewerkers en relaties een kijkje geven in de keuken van de mensen binnen jouw bedrijf? Stel dan een kookboek samen vol met de favoriete recepten en bijbehorende verhalen van werknemers! Een op maat gemaakt kookboek is niet alleen ontzettend leuk om te krijgen, het is ook een mooie tool om collega’s en teams elkaar beter te laten leren kennen. Van oma’s appeltaart tot Spaanse paella of Libanese fatouch: met een persoonlijk kookboek schijn je een licht op de gerechten en cultuur van elke keukenprins of -prinses binnen jouw bedrijf.

Een kookboek op maat, hoe werkt dat?

  1. Eerst bespreken we de ideeën, het proces en de specificaties
  2. Daarna levert elke medewerker of kok zijn of haar beste recept aan en eventueel een foto van zichzelf
  3. Onze redactie redigeert de teksten en maakt indien gewenst de foodfoto’s in een professionele studio
  4. Het kookboek wordt vormgegeven volgens de look & feel van het bedrijf en voorgelegd voor feedback
  5. Na goedkeuring wordt het kookboek op maat gemaakt, waarna er een proefversie wordt voorgelegd
  6. Het kookboek wordt gedrukt en afgewerkt
  7. De boeken worden afgeleverd op één adres of huis aan huis bij relaties en medewerkers bezorgd.

Bestaand kookboek met personalisatie

Dol op tapas, barbecueën of heerlijke vegetarische lekkernijen? Ook onze kant en klare kookboeken kunnen gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo en persoonlijke bedrijfspagina. Een kookboek is het ideale geschenk om medewerkers of relaties te laten zien dat je hen waardeert en is extra leuk in een op-maat-gemaakt (thema)pakket!

Start met het schrijven van jouw succesverhaal 

Ben je op zoek naar een uniek concept voor de promotie van jouw bedrijf, product of dienst? Met Leoprinting creëer je praktische, inspirerende en onderscheidende themaboeken, geschenkboeken, jubileumboeken en maatwerkboeken om trots op te zijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze promotiespecialisten. We vertellen je graag meer over onze boekgeschenken, bedrukkingsmogelijkheden, formaten, ontwerp en productie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Schrijf een nieuw hoofdstuk voor zakelijke promotie.

Meer over Geschenkboeken

Wil jij een boek laten drukken en ontwikkelen voor een speciale gelegenheid of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Jubileumboeken

Is het tijd om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld? Een zakelijk jubileum is hier het ideale moment voor. 

Themaboeken

Voor het blijvend herinneren van een speciaal moment in de historie van jouw bedrijf, zijn themaboeken steeds vaker een onderdeel van een bredere marketingstrategie. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief