Kookboeken

Kookboeken: een regelrecht succesrecept

Of je nu in de horeca actief bent of niet: iedereen is gek op lekker eten. Steeds vaker kiezen bedrijven er dan ook voor om speciale kookboeken uit te geven met de lekkerste recepten. Smakelijke gerechten met producten uit ‘eigen keuken’ of handige kooktips voor de keukenprins of -prinses: kookboeken zijn origineel, uniek en komen altijd van pas.

Wil je relaties en collega’s echt een kijkje in jouw keuken geven? Stel dan een kookboek samen vol met lievelingsrecepten van jouw medewerkers. Wij garanderen je: dit persoonlijke relatiegeschenk valt altijd in de smaak. En hoe leuk is het om jouw medewerkers te betrekken bij het bedenken en maken van een kookboek - als bedankje naar jouw teams of als geschenk voor relaties en klanten? Of je nu gaat bbq’en of een heerlijk vegetarische lekkernij op tafel wilt toveren; met een eigen kookboek heb jij een succesrecept in handen! 

Een kookboek op maat, hoe werkt dat?

  1. Eerst bespreken we de ideeën, het proces en de specificaties
  2. Daarna levert elke medewerker of kok zijn of haar beste recept aan en eventueel een foto van zichzelf
  3. Onze redactie redigeert de teksten en maakt indien gewenst de foodfoto’s in een professionele studio
  4. Het kookboek wordt vormgegeven volgens de look & feel van het bedrijf en voorgelegd voor feedback
  5. Na goedkeuring wordt het kookboek op maat gemaakt, waarna er een proefversie wordt voorgelegd
  6. Het kookboek wordt gedrukt en afgewerkt
  7. De boeken worden afgeleverd op één adres of huis aan huis bij relaties en medewerkers bezorgd.

Bestaand kookboek met personalisatie

Dol op tapas, barbecueën of heerlijke vegetarische lekkernijen? Ook onze kant en klare kookboeken kunnen gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo en persoonlijke bedrijfspagina. Een kookboek is het ideale geschenk om medewerkers of relaties te laten zien dat je hen waardeert en is extra leuk in een op-maat-gemaakt (thema)pakket!

Start met het schrijven van jouw succesverhaal 

Ben je op zoek naar een uniek concept voor de promotie van jouw bedrijf, product of dienst? Met Leoprinting creëer je praktische, inspirerende en onderscheidende themaboeken, geschenkboeken, jubileumboeken en maatwerkboeken om trots op te zijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze promotiespecialisten. We vertellen je graag meer over onze boekgeschenken, bedrukkingsmogelijkheden, formaten, ontwerp en productie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Schrijf een nieuw hoofdstuk voor zakelijke promotie.

Meer over Geschenkboeken

Wil jij een boek laten drukken en ontwikkelen voor een speciale gelegenheid of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Jubileumboeken

Is het tijd om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld? Een zakelijk jubileum is hier het ideale moment voor. 

Themaboeken

Voor het blijvend herinneren van een speciaal moment in de historie van jouw bedrijf, zijn themaboeken steeds vaker een onderdeel van een bredere marketingstrategie. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief