Themaboeken

Themaboeken als marketinginstrument 

Naast het blijvend herinneren van een speciaal moment in de historie van jouw bedrijf, kiezen steeds meer bedrijven en organisaties ook voor themaboeken als onderdeel van een bredere marketingstrategie. Bijvoorbeeld voor het werven van nieuwe klanten, het inspireren van een groot publiek of om bestaande klanten alles te vertellen over nieuwe producten. Maar ook stilstaan bij een jaarlijks thema, zoals de ‘Dag van de Verpleging’, rond Kerstmis of als begeleidend schrijven rond een groots evenement maken boeken als relatiegeschenk een gelegenheid onvergetelijk. Van culturele tips en boeken om jouw gehele assortiment te presenteren tot boeken met de mooiste wandelroutes of een uniek kijkje achter de schermen van een bedrijf. Met een boek vertel je meer. Geef jouw verhaal kleur en klasse en bereik jouw doelgroep met een relatiegeschenk dat blijft boeien.

Voorbeelden van boekconcepten uit ons portfolio

  • Een boek waarin de geschiedenis van het bedrijf op onderscheidende wijze wordt gepresenteerd
  • Een fiets- of wandelboekje met routes langs plekken die te maken hebben met de organisatie
  • Een boek dat de belangrijkste kernwaarden van de organisatie op unieke wijze tot leven brengt
  • Een incentive voor potentiële of bestaande klanten met een echt praktische toepassing
  • Kookboeken van horecabedrijven 
  • Kookboeken met recepten voor en door werknemers van het bedrijf 

Bestaande themaboeken met personalisatie

Op zoek naar een bestaand themaboek, maar wel met jouw eigen finishing touch? Laat een van onze bestaande themaboeken bedrukken met jouw eigen logo en voeg een persoonlijke omslagpagina toe.

Start met het schrijven van jouw succesverhaal 

Ben je op zoek naar een uniek concept voor de promotie van jouw bedrijf, product of dienst? Met Leoprinting creëer je praktische, inspirerende en onderscheidende themaboeken, geschenkboeken, jubileumboeken en maatwerkboeken om trots op te zijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze promotiespecialisten. We vertellen je graag meer over onze boekgeschenken, bedrukkingsmogelijkheden, formaten, ontwerp en productie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Schrijf een nieuw hoofdstuk voor zakelijke promotie.

Meer over Geschenkboeken

Wil jij een boek laten drukken en ontwikkelen voor een speciale gelegenheid of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Jubileumboeken

Is het tijd om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld? Een zakelijk jubileum is hier het ideale moment voor. 

Kookboeken

Met een eigen kookboek heb jij als bedrijf een succesrecept in handen!  Zo'n originele, persoonlijke gift valt gegarandeerd in de smaak. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief