Home > Tutorial

Tutorial

 • Aanleveren van drukwerk

  2014-06-17
  In het verleden was er nog een keus aan programma’s waarmee drukwerk kon worden aangeleverd. Nu domineerd Adobe geheel deze markt. Programma’s zoals Quark Xpress en Macromedia Freehand worden door de meeste drukkers niet meer ondersteund. PDF is nu het populairst omdat men deze bestanden op elke computer in de meeste gevallen kan bekijken.
  Lees verder
 • Notitieboeken en Moleskines

  2014-06-17
  Onder de merknaam Leobooks worden een aantal producten verkocht. Dit zijn notitieboeken en ringbanden / ordners geheel of gedeeltelijk op maat voor u gemaakt. Boekbinden is het fysiek samenstellen van een boek uit een aantal aparte vellen papier. Het ambacht is ontstaan toen men geschriften niet meer op rollen maar op losse vellenpapier ging bewaren.
  Lees verder
 • Notitieboeken en Moleskines

  2014-03-14
  Onder de merknaam Leobooks worden een aantal producten verkocht. Dit zijn notitieboeken en ringbanden / ordners geheel of gedeeltelijk op maat voor u gemaakt. Boekbinden Boekbinden is het fysiek samenstellen van een boek uit een aantal aparte vellen papier. Het ambacht is ontstaan toen men geschriften niet meer op rollen maar op losse vellen papier ging bewaren,
  Lees verder
 • Drukwerk kleursystemen

  2014-03-12
  De letters cymk staan voor cyaan, yellow, magenta en kelvin. In gewoon Nederlands: blauw, geel, rood en zwart. Met deze 3 kleuren en zwart wordt full-colour drukwerk gedrukt. Een mooi systeem, maar met beperkingen: De kleuren zijn niet allemaal even briljant. De kleuren zijn niet altijd constant. Volvlakken worden gerasterd.
  Lees verder

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief