Tongspatels in blik

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 45 x 65 x 185 mm, 25 spatels
Bedrukking blik 1 Kleur
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking verpakking spatels 1 Kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking verpakking spatels 1 Kleur wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een origineel presentje voor bedrijven in de zorg? Wat dacht u van tongspatels in blik? Leoprinting helpt u graag aan de verrassendste premiums en give-aways voor elke industrie. Tegen scherpe prijzen voorzien wij uw relatiegeschenken van de mooiste opdrukken. Een blik met tongspatels is zeker een premium waarmee u de aandacht zult trekken! Bij Leoprinting hebben we ook tongspatels in een hardcover box of in een wegwerpdoos.

Zichtbaarheid voor uw bedrijf
Tongspatels in blik zijn graag geziene presentjes in alle takken binnen de zorg. Zijn uw relaties of potentiële klanten werkzaam in een ziekenhuis of andere zorginstelling? Dan zijn deze blikken tongspatels altijd een goed idee. Laat u ze bedrukken met uw logo, dan zorgt u bovendien voor optimale aandacht voor uw organisatie! Iedere keer als uw relatie een tongspatel pakt, zal hij denken aan uw bedrijf.

Ontdek onze scherpe prijzen
Bent u benieuwd geworden wat een set tongspatels in blik u als bedrijf zou kosten? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Geef de gewenste oplage aan en het aantal kleuren in de bedrukking, dan maken wij binnen 24 uur een gedetailleerde prijsopgave voor u. Overlegt u liever eerst met één van onze professionals? Dat is ook geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief