Tongspatels in een box

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Voor klanten of relaties in de zorg zijn tongspatels in een box altijd een welkom relatiegeschenk. Tongspatels worden door vele medische specialisten gebruikt om de tong naar beneden te houden bij een keelonderzoek. Door de lage productiekosten komen ze vaak in een box met enkele tientallen verpakkingen. Laat een box met tongspatels voordelig bedrukken bij Leoprinting en realiseer zo de ideale give-away voor relaties in de zorg!

Optimale promotie voor uw bedrijf
Tongspatels zijn dé manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen. De box biedt een groot bedrukbaar oppervlak en ook zijn de individuele verpakkingen van de tongspatels per stuk te bedrukken. Iedere keer als er een tongspatel gepakt wordt, staat uw bedrijf in de spotlights! Wilt u een iets luxere verpakking? Bij Leoprinting kunt u ook kiezen uit een blik of hardcover box tongspatels.

Wilt u graag advies over een slim grafisch ontwerp voor uw tongspatelbox? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Vraag gratis een offerte aan
Bent u benieuwd naar de prijzen van bedrukte tongspatels in een box? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dat doet u bij Leoprinting gemakkelijk online. Geef de gewenste oplage en de beoogde bedrukkingskleuren aan; binnen enkele minuten is uw aanvraag verzonden. En binnen 24 uur hebt u een reactie van ons!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief