Video & Print

Dé nieuwe manier van presenteren

Combineer de kracht van video, geluid én print via moderne direct mailing in de vorm van een video brochure. Maak kennis met een unieke manier van communiceren en presenteer je bedrijfsvideo, instructievideo of product presentatie in een 'offline' brochure, kaart of verpakking die volledig bedrukt is in jouw huisstijl.


Hoe werkt een videokaart? 

Zodra de videokaart door jouw personeel, relaties of klanten wordt geopend, start de video automatisch met afspelen. De Videokaarten worden voorzien van:


  • Een micro SD-kaart voor het opslaan van de video
  • USB-poort voor het opladen of vervangen van de video's
  • Buttons voor het pauzeren, hervatten en volume bediening
  • Volledig rondom bedrukte videokaart in jouw huisstijl
  • Mogelijk om te versturen naar een individuele adressenlijst
De voordelen van Video & Print 

Nu het reizen beperkt wordt en evenementen afgelast zijn, is de combinatie van video en print dé oplossing om onder de aandacht te blijven bij relaties en personeel. 


Met een video brochure trek je direct de aandacht en bereik je je potentiele klanten eerder dan tekst of stilstaand beeld.


Video & Print bij Leoprinting

In de ontwerpstudio van Leoprinting kunnen voorstellen worden uitgewerkt en krijg je advies over zowel print als video, kortom je wordt volledig ontzorgd tijdens het gehele proces. Wij luisteren naar de wensen en uitstraling die de video in print dient te krijgen zodat we de videokaart realiseren die gaat bijdragen om jouw marketingdoelstellingen te behalen.


Meer weten? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!Alle mogelijkheden op een rij

Welk type Video & Print bij jouw bedrijf past, hangt af van de doelstelling die erbij hoort. Om een videokaart samen te stellen zijn eindeloze mogelijkheden:


LCD schermformaten
Het haarscherpe LCD scherm kan van een grootte van 2.4 inch tot 10 inch.


Geheugen
Keuze uit 128MB tot 2GB voor één of meerdere video's dat staat voor maar liefst 50 minuten aan videogeheugen. 


Accu & USB
Voorzien van een sterke accu, die meegaat van 1,5 tot 3,5 uur afhankelijk van het model en grootte. Via de meegeleverde USB kabel kan de accu worden opgeladen.


Duurzaamheid
Via de USB kabel is het mogelijk om de video te vervangen zodat de videokaart kan worden hergebruikt! customboxes1

Op zoek naar een video partner? 

Ben je geïnteresseerd in videokaarten om in te gaan zetten voor jouw bedrijf of reclameboodschap maar heb je nog geen video om te gebruiken? Samen met onze partners kunnen we het gehele traject van Video & Print verzorgen. Van script tot voice-over

Een bedrijfsfilm biedt dé extra mogelijkheid om gevoel en overtuiging over te brengen aan de ontvangen. In samenwerking met onze partners verzorgen we een script dat past bij het doel. Ondersteund met unieke cameratechnieken en een professionele voice-over leidt dit tot de gewenste uitstraling om er zeker van te zijn dat jij je als onderneming onderscheid..


Meer weten over een professionele bedrijfsfilm? Neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.Video & Print in kaarten

Dit populaire model voor video in print is eenvoudig te verzenden en bevat veel communicatieruimte aan zowel de binnen- als buitenzijde.


Video & Print in verpakkingen

Jouw presentatievideo of reclame verwerken in een verpakking? Deze unieke mogelijkheid wordt veel ingezet voor product lanceringen.

Video & Print in displays

Geef je display toegevoegde waarde door er een video aan toe te voegen. De combinatie van print en video komt hier perfect tot zijn recht.

 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief