Beaulieu International Group

‘Veiligheid is geen spel, laat de joker thuis’. Met een wereldwijde veiligheidscampagne wijst Beaulieu International Group (B.I.G.) haar medewerkers op het belang van een veilige werkomgeving. Door het actief betrekken van werknemers bij bewustwording van risico’s op de werkvloer, streeft de organisatie naar het verbeteren van de veiligheidscultuur - op élke afdeling.

Corporate Identity
Beaulieu International Group

Beter wonen en leven, beter bereikbaar

Duurzaam, innovatief, persoonlijk en betrokken. Sinds 1959 bouwt B.I.G. aan de toekomst van haar bedrijf, haar medewerkers en onze wereld. Het internationale familiebedrijf is gespecialiseerd in duurzame vloer- en materiaaloplossingen. Door het bieden van diverse duurzame opties voor wonen en leven, maakt B.I.G. de verantwoorde keuze de makkelijkste keuze. Betaalbaar en bereikbaar, voor iedereen die beter, fijner en mooier wil leven.


‘Veiligheid is geen spel’

B.I.G. heeft het allerbeste voor met iedereen die dagelijks werkt aan het waarmaken van woondromen. Maar daar waar gewerkt wordt ligt de kans op arbeidsongevallen op de loer. Om medewerkers vertrouwd te maken met risico’s en aan te moedigen om gevaarlijke werksituaties te herkennen, melden en voorkomen, lanceerde het bedrijf een internationale veiligheidscampagne. Een onderdeel van de campagne is een kaartspel in het thema van de ‘reddingsboei’. Deze reddingsboei symboliseert levensreddende regels via pictogrammen om ernstige ongevallen te voorkomen. Leoprinting ontwikkelde de bedrukte speelkaarten voor het initiatief dat het risicobewustzijn op de werkvloer moet vergroten. 


Maak promotie duurzaam en waardevol

Passende promotie en opvallen met een betekenisvolle boodschap. Dat is de kracht van Leoprinting. Samen maken we werk van meer zichtbaarheid en een sterk merk. Met veel persoonlijke betrokkenheid en daadkracht zetten wij jouw bedrijf op de kaart bij een groot – of juist gericht – publiek. En dat doen we voor élk bedrijf, van startup tot internationale speler. Ontdek onze passie voor perfecte promotie. Jouw promotie. Neem vandaag nog contact op met onze promotiespecialisten voor de perfecte giveaway


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief