Memoblokken bedrukken

Wil je jouw bedrijf overal op zien duiken? Laat memoblokken bedrukken en spring altijd in het oog. Bedrukte memoblokken en memoblokken bedrukken met logo, zakelijke promotie om over naar huis te schrijven. 

Alle Memoblokken bedrukken

Bij Leoprinting kun je memoblokken bedrukken met jouw bedrijfslogo, adresgegevens, een unieke afbeelding of zakelijke boodschap in elke vorm, stijl en afmeting. Van uniek exemplaar tot opvallend onderdeel van een nieuwe campagne. Door bedrukte memoblokken aan relaties, bezoekers en klanten te schenken zorg je voor een zakelijk bericht dat dagelijks gezien wordt. Memoblokjes bedrukken bij Leoprinting is al mogelijk vanaf € 0,21 per stuk (vanaf 120 stuks). Stel online eenvoudig het ontwerp van jouw memoblokken samen, kies zelf het formaat en het aantal vellen en rond jouw bestelling af of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw memoblok-op-maat.
Memoblokken bedrukken bij Leoprinting betekent profiteren van een keur aan opties. Zo vind je in ons assortiment memoblokken van 50x75 mm tot liefst 100x150 mm, eventueel voorzien van een hardcover of softcover. Daarnaast zijn de blokken leverbaar in talloze kleuren en bepaal je zelf het aantal vellen (25, 50, 100). Wil je elk vel met jouw logo of reclameboodschap bedrukken? Staat genoteerd. Wij bedrukken de vellen van jouw memoblok enkelzijdig in PMS-kleuren of full colour. Van kattebelletje tot grote boodschap, met onze oplossingen voor perfecte promotie blijft jouw bericht hangen.
Je komt ze overal en altijd tegen en je kunt er niet genoeg van hebben. Memoblokken zijn onmisbaar in ons dagelijks doen en laten. Van het opschrijven van de beste ideeën tijdens inspirerende brainstormsessies tot het noteren van een belangrijke boodschap; met een memoblokje op je bureau of in je tas, mis je geen afspraak meer. Wil jij memoblokken bedrukken voor pakkende promotie? Ontdek ons uitgebreide assortiment, vind het product dat past bij jouw boodschap en maak werk van opvallen en herinnerd worden. Wil je meer weten over onze passie voor promotie? Onze specialisten doen graag een boekje open.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief